Work work work

Coat from Envii / Shoes from Henrykole / Skirt from Vera / Sweater from Bikbok / Bag from Mulberry

... Tiden räcker inte till mycket nu! Speciellt inte när all min fritid läggs på att kolla på lägenhet. Yes, jag ska köpa en lägenhet och budar faktiskt på en just nu. Är så nervös att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag har vart tveksam till att köpa i Göteborg då jag vill flytta till Stockholm, men kommer ändå att bo kvar här i något år till. Så, varför inte? Jag vill komma in i bostadsmarknaden och vill flytta hemifrån. Tror vet att jag kommer växa väldigt mycket som person då. Jag vill verkligen bli vuxen och det kommer jag inte att bli till 100% förens jag har mitt egna.

Längtar efter att kliva upp på morgonen, hoppa i mina tofflor, brygga kaffe och sätta på nyhetsmorgon. Sedan skapa mina egna rutiner och mitt egna liv. Jag trivs otroligt bra hemma men nu känns tiden rätt att skaffa eget. Men lägenhetspriserna är helt sjuka, det måste jag ändå medge. Hoppas inte denna drar iväg allt för mycket...

Ger det otur att skriva ut sånthär? Kanske.

Gillar

Kommentarer

juliabrink
juliabrink,
Hoppas du vinner budgivningen!
nouw.com/juliabrink
EmmizFashion
EmmizFashion,
Håller tummarna!
nouw.com/emmizfashion
ingebjorgfoss
ingebjorgfoss,
ISA,
åh superroligt om det blir av! alltid så skööönt med eget som man kan göra mysigt och till SITT <3
www.isabyl.se
josefinclgustafsson
mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Snyggt och classy!
nouw.com/mikaelaandersson
Erika,
Lovisa,
Stort lycka till i budgivningen!!
lovisawangs.se
camzandstaz
camzandstaz,
Kjempe fint antrekk!
nouw.com/camzandstaz
Anna
,
Lycka till! Vi köpte våran första i somras och flyttar i mitten av november. En superfin och stor trea som säljaren själv renoverat och sen aldrig bott där:) var skrämmande men så nice! Lycka till!!