wine with friends

Kvällen igår bjöd på rosé, fina vänner, strålande sol, sommarvärme, bara ben & god mat. Seriöst, hade inte kunnat haft det bättre!

Igår efter jobbet mötte jag upp Klara och sedan gick vi till Clara, Josefine och Sarah som satt vid storan och drack vin. Jag och Klara beställde sedan in en flaska och jag åt biffsalladen som var magisk. Ni måste prova den! Efter ett par timmar där gick vi till Bar Himmel och tog ett glas till. Sedan hoppade jag på spårvagnen hem och kollade slutet av matchen. Hade inte kunnat komma hem en bättre tid, jag mådde nästan illa så nervös jag var. MEN HERREGUD, som man skrek och hoppade av glädje när killarna vann EM. Heja Sverige! Min pojkvän hade åkt ner till Prag för att kolla matchen och jag var lite nervös för hans skull, vet hur glad han skulle bli om dem vann <3

Dagen idag: Jobb, lunch på någon härlig uteservering & ikväll ska jag träffa Sarah och @gertrudes för en middag på stan. Vi ska nog köpa med oss något och sätta oss i en park. Fatta vad härligt! Göteborg bjuder på 30 grader och sol idag. Underbara liv!

Gillar

Kommentarer

patrycja
patrycja,
Gud va härligt! 😍
nouw.com/patrycja
jaxel
jaxel,
Fina bilder!
nouw.com/jaxel
isaaa_,
åh din blogg alltså <3
isabyl.devote.se