weekend soon

instagram inspiration follow elinskoglund

Torsdag och en dag närmre fredag, så härligt. Min helg kommer bli helt fantastisk då jag åker till landet imorgon för att ladda batterierna. Jag är överlycklig att jag sluppit höstförskylningen, bara vart sjuk i någon vecka, ibland håller det i sig i månader (peppar peppar), men vill åka dit i förebyggande syfte. Samt för det psykiska. Det är ju också något man ska ta hand om.

På lördag så kommer min pojkvän hem ifrån Lund och jag är spralligt förväntansfull. Känns som att vi inte umgåtts på jätte länge. Han kom bara hem en kortis för en vecka sedan (hann vara med honom i 2 timmar sen var det natt och han åkte på morgonen) så i helgen ska jag ge honom hela mitt hjärta. Så han känner sig älskad och bra. Jag gillar att få folk som jag älskar att känna sig behövda.

Älskar att vara kär. Och jag är så kär så kär. Ibland får man dips och ibland bara sprudlar det kärlek om en. Nu är det en sådan period. Där kärleken tar över allt.

Denna morgon har jag övningskört och dricker nu kaffe. Längtar till körkortsstenen lättar ifrån mitt hjärta. Men snart så...

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
vad härligt att känna sig så kär! kommer nog bli en magisk helg :)
isabyl.devote.se
jennifersplace
jennifersplace,
så skönt att det är helg snart! :)
nouw.com/jennifersplace