way out west i ord

Jag har dragit ut på det här ett tag nu... Att blogga... För att jag vet inte med ord hur jag ska kunna beskriva denna helg. Kanske en av de bästa i mitt liv. Så mycket som händer, på en och samma gång. Så mycket man får uppleva och så mycket LYCKA. Jävlar alltså. Var tvungen att lägga in en svordom där för att förstärka situationen. Vart ska jag börja? Jag kan väl dra den snabba historien. I fredags var vi på konserter hela dagen. Vi stod och skakade rumpa till Outkast och klunkande Norrglands Guld öl. Ja, den har man fått nog av efter denna helg. Sedan åkte jag och Harald hem till några kompisar, de flesta är nyfunna vänner för min del. Det var så trevligt och vid 2-3 tiden på natten åkte vi till någon brutal indie-fest i Linné. Tänk er: Världens alla ester samlas på en och samma fest där det spelas musik i samma stämma hela natten, det sitter grupper och spelar olika instrument överallt och ja, det var fan helt galet. Som i en film. Vid sex tiden på morgonen köper jag och Harald med oss kebab till lägenheten. Jag sitter i hans knä, pga att det bara finns en stol. Och vi äter. Skrattar. Hånglar och älskar varandra. 

Här ser ni lite av festen. Alltså ordagrant lite. Det var jätte stort där. 

I fredags besökte vi Oatly båset också. Här har vi Harald, Oatlys VD och Robert! Vi drack deras alldeles alldeles underbara Smoothie. Kommer snart att finns att köpa, utanför Wow:s väggar. 

Försöker se någorlunda bra ut på bild. Med en ny tisha, ifrån Oatly såklart. 

Lördagen... Jag trodde knappast att jag skulle kunna ta mig upp. Men vid tre tiden fräschar vi till oss för att sedan gå till några kompisars lägenhet. Deras namn: Beata, Sebbe, Hugo, Daniel och Ulriks. Vi var med dem typ hela wow-helgen och det var så kul. Sedan stack vi på dagsfest på Lounge(s) och hade det mer är bäst. Kändisar i varje hörn. Allt ifrån Icona Pop till Alexander Skarsgård. Till alla sveriges bloggare såklart. Där dansade vi oss svettiga (!) och jag njöt av varje sekund. 

Det spöregnade sedan ute. Så vi stack till deras lägenhet och bytte om. Åt också. För det hade man ju inte gjort och klockan var väl sisådär 6-7 på kvällen. Extremt snedvriden dygnsrytm. Jag fick låna Beatas oranga stövlar också. Kände mig så festivalig men det var inte lika roligt när vi sedan gick in på vippen och jag möttes av trendiga modebloggare som kollade lite snett. 

Veronica Maggio var lördagens bästa spelning, utan tvekan. Fyfan vad hon är extraordinär live. Hon slår alla. Jag får gåshud varje gång jag ser henne live. Dansade i öl-tältet under hela tiden. Vi stannade där så vi kunde dricka, dansa och ja, slippa klaustrofobin ett tag. Jag gillar det, att vara i öl-tältet alltså. 

Sedan Robyn. Mindre bra. En besvikelse. Det var trevligt liksom, men inget man vill hoppa non-stop till. Utan mer, det var trevligt. 

Och sedan gick vi till vipen igen. Delvis för att... Äch, det var härligt där bara. Vi drack och hade det trevligt. Älskade livet. Sedan tog jag och Harald taxi hem för att byta kläder. Sedan springa ner till Lounge(s) igen för att möta upp vännerna. Vi kom in, tack vare Daniel. Ja, han kan dra i trådarna rätt. Väl där inne på vippen blev jag lite för starstrucked. Där var ALLA och festade. Bloggarna, Skarsgård, Maggio, komiker, Marie Serneholt... Tydligen var Hugh Grant där dagen innan.

 

En aning suddig bild men här har vi Daniel i grönt. 

Beata, alltid lika glädjespridande. 

I vilket fall. Vi har haft det så så så underbart och härligt. Way Out West har nu blivit något jag alltid ska besöka. Det är båget utöver det vanliga. Åh, har skapat minnen för livet. Men efter natten på Lounge(s), extremt mycket dans och drinkdrickande så satte vi oss alla mitt i stan med ännu en kebab ifrån Vasagrillen och såg solen gå upp. Eller den hade nog redan gått upp... Jag somnade sedan väldigt direkt och var lycklig. 

Idag: Mindre pigg. Hur ska jag kunna somna ikväll efter att ha gått och lagt mig kl 6 de senaste nätterna... Vi får se hur det går. 


TACK WOW & OATLY FÖR DENNA HELG!

Gillar

Kommentarer