way out west day 2

Dag 2 på Way Out West började med att jag mötte upp @pdotter för en frukost på Bar Foxx. Vi satt där i flera timmar och pratade om himmel och jord, så himla trevligt. Efter att typ ha fått solsting i solen så mötte jag upp lite kompisar och köpte öl, som vi tillsammans drack utanför festivalområdet. Efter lite häng där så gick vi in och lyssnade på Tove Lo och Little Jinder (där Zara Larsson och Rebecca & Fiona gästuppträdde). Det var sjukt bra!

Bilder lånade av Emelie!

Sedan mötte jag upp @mlisamuelsson inne på festivalområdet vid Villa Belparc där vi drack drinkar och minglade runt och hade det skit trevligt hela kvällen. Sedan tog vi och @elsaw & @emmanikelinnea taxi hem till Emelie och bytte om snabbt innan vi stack iväg till Starclub på Backstage dit vi var inbjudna. Det var sjukt mycket folk men trevligt!

Dem hade ordnat ett bord till oss bloggare & vi hade med lite kompisar. Efter ett tag där så gick vi på Nöjesguidens fest där vi dansade loss! Efter det mötte jag upp Klara och påvägen hem köpte vi med oss en kebabtallrik, hungriga som få. Somnade sedan gott i lägenheten i stan.

Dag 3 kommer imorgon. Kram!

Gillar

Kommentarer

rebeckai
rebeckai,
tovvsans
tovvsans,
åhh vad roligt!
nouw.com/tovvsans
Elin93
,
Vad kul 😊. Såg att du väljer veckans nouw outfit, hur gör man för att kunna bli vald?
elinskoglund
elinskoglund ,
Tar en snygg outfitbild och mailar inlägget till mig på elin@nouw.com 😃
nouw.com/elinskoglund
elvira.jarlfors
,
Vilken fin vit T-shirt du har, vart är den ifrån? 😊
elinskoglund
elinskoglund ,
Den är ifrån Gina Tricot, tack 😃
nouw.com/elinskoglund