warm jackets

Hur klär ni er på vintern? Jag är alltid väldigt frusen så nu när det är som kallast tar jag på mig min parkasjacka som jag inte kan frysa i. Den är verkligen helt fantastisk. Kanske inte få fashionabel men det är ju en väldigt kort tid på året. Max 4 veckor kanske? Försöker stå ut med min kappa men nu när det är -15 grader så går det inte.

Det är ju äkta päls på denna och nu i höst har jag bestämt mig för att inte köpa någon mer äkta päls för att inte stötta pälsindustrin, som är hemsk (köpte denna jacka för kanske 2-3 år sedan). I framtiden blir det bara vintage! Det tycker jag känns mer okej då pälsen redan finns. Jag kan inte undgå att jag tycker det är riktigt snyggt med pälsjackor. Dock helt fantastiskt att det finns så fina fakepälsar nowadays.

Vad tycker ni är mest okej?

Gillar

Kommentarer

beatchh
beatchh,
Bär inte päls även om den "redan finns". För det första: hur vet du att den inte tillverkades förra året? Och vad gör det för skillnad ändå? Att bära päls visar att du tycker det är ok, oavsett om djuret dog för tio år sedan eller förra året.. Så jag bär aldrig päls.
nouw.com/beatchh
lisandra
lisandra,
Jag kör dubbla jackor när det är som kallast haha, är en riktigt fryslort. En lite tunnare och en tjoooock över. 😊
nouw.com/lisandra