warm jackets

Hur klär ni er på vintern? Jag är alltid väldigt frusen så nu när det är som kallast tar jag på mig min parkasjacka som jag inte kan frysa i. Den är verkligen helt fantastisk. Kanske inte få fashionabel men det är ju en väldigt kort tid på året. Max 4 veckor kanske? Försöker stå ut med min kappa men nu när det är -15 grader så går det inte.

Det är ju äkta päls på denna och nu i höst har jag bestämt mig för att inte köpa någon mer äkta päls för att inte stötta pälsindustrin, som är hemsk (köpte denna jacka för kanske 2-3 år sedan). I framtiden blir det bara vintage! Det tycker jag känns mer okej då pälsen redan finns. Jag kan inte undgå att jag tycker det är riktigt snyggt med pälsjackor. Dock helt fantastiskt att det finns så fina fakepälsar nowadays.

Vad tycker ni är mest okej?

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
Vilken mysig jacka!
nouw.com/tildanordgren
näravänner
näravänner,
Den jackan ser jätte härlig ut!
nouw.com/näravänner
alicejosse
alicejosse,
Superfin jacka!
nouw.com/alicejosse
Feelhome.se,
Hej!

Vi på feelhome.se vill gärna inleda ett samarbete med dig och din blogg. Då vår hemsida nyligen lanserats ser vi en stor möjlighet att, via er, nå ut till så många människor som möjligt. Vi på feelhome.se erbjuder er därför en rabattkod på 400 kronor till någon av vår sju största tavlor. För att få tillgång till denna unika rabattkod måste ni gå in på vår hemsida och välja ut den snyggaste tavlan som ni tycker om och dela länken samt produktbilden på er blogg.

Ni får även möjlighet att gå in på vår Facebook sida och vara med på våra unika tävlingar. För att vara med på tävlingen måste ni gilla vår sida samt dela inlägget och sist men inte minst tagga en vän.

Kort beskrivning om oss på feelhome.se

Vi är två unga entreprenörer som precis lanserat vår onlineshop där vi säljer unika handmålade oljemålningar och väggdekorer. feelhome.se erbjuder även kunden att själv komma med sitt egna motiv och få det handmålat.

Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över. Ha en fortsatt trevlig dag och god fortsättning!

Med vänliga hälsningar
Robin
www.feelhome.se
beatchh
beatchh,
Bär inte päls även om den "redan finns". För det första: hur vet du att den inte tillverkades förra året? Och vad gör det för skillnad ändå? Att bära päls visar att du tycker det är ok, oavsett om djuret dog för tio år sedan eller förra året.. Så jag bär aldrig päls.
nouw.com/beatchh
lisandra
lisandra,
Jag kör dubbla jackor när det är som kallast haha, är en riktigt fryslort. En lite tunnare och en tjoooock över. 😊
nouw.com/lisandra