visning?

Tre morgonbilder. Alla lediga dagar borde spendras i bikini och ett leende! Tyvärr får jag nog inte tid till att ligga i solen idag dock... Jag har bara tagit mig ett morgondopp. Vi ska nämligen iväg och gå på en visning. Haha, jag tänker inte säga något mer förutom att det är en rolig grej bara. Ikväll ska jag och Harald boka flygbiljetter också. Vi ska bo i en lägenhet i Malaga, några mil ifrån Puerto Banus så jag tror det kommer bli riktigt najsigt. Vi kommer att åka i slutet av augusti innan han börjar studera på andra orter. 

Well well. Vill försöka ta mig ut och träna sedan. Känner mig matt 24/7... Kanske beror på att jag har ständig näringsbrist. Längtar efter rutiner haha. Jag hoppas att lite träning kan ge mig energi. På jobbet går jag ju runt i snabbt tempo 60 h veckan, typ, haha, men det är vardagsmotion inte riktig träning. 

Hörs sedan, kram!

Gillar

Kommentarer

evelina.norman
,
Hur har du gjort för att få en så fin kropp? Du ser hälsosam och lycklig ut!
elinm
,
Åh Malaga!!! Jag tippsar er verkligen att åka till Fuengirola någon dag. Man tar bara tåget mot just Fuengirola, tar ca 30 min. Så värt. Jag har bott där i ett år nu och jag skulle verkligen göra allt för att få stanna kvar och gå 3:an där. Men det fungerade inte med skolpengen osv så då var det bara att packa ihop och åka hem till Stockholm igen. Men som sagt, ta er till Fuengirola.