vinnarna i tävlingen

Grattis Mia, Jonna & Kristina - Ni är vinnarna av Vain Sound tävlingen. Jag och Vain Sound har tillsammans valt ut genom de bästa motiveringarna. Här nedan kan ni läsa dem:

Kristina 
Mitt bästa musikminne är Gyllene Tider i Falun 2004. Sommar, vänner, musik och jag väntade mitt första barn. Melodier och toner man dansat till många gånger förr och som man kommer att dansa till många gånger till. Och nu tio år senare lyssnar min dotter till samma melodier! Musik är hållbart! Vain Sound som heter No 2 hörlurar skulle bli just en överraskning till min dotter. Med långa pendlingsavstånd varje dag och långa dagar borta kan underlättas av bra musik och bra ljud! Rock on min kära dotter! Ha en fin dag! 

Jonna
24 november 2012! Det är helt klart det bästa musikminnet någonsin utan konkurrens (och då finns det ändå en hel del att välja på). Så vad är det som gör datumet så speciellt? Jo, Swedish House Mafias sista spelning på Friends Arena. Ögonblicket när tygskynket framför scenen föll och när 35 000 människor började dansa loss till Greyhound är så fantastiskt att jag fortfarande får rysningar. Till motiveringen: Precis som du säger så är kvalité det viktigaste när det kommer till hörlurar för att få ut det bästa möjliga av ens favoritmusik. Tyvärr har jag inte budgeten till att lägga detta på ett par superlurar (fattig student, check!). Så om jag skulle ha turen att vinna så gör du en kvinnas dagar väldigt mycket roligare. Ser fram emot att kunna träna på gymmet utan att höra killen bredvid när han flåsar eller sitta på biblioteket och stänga ute människors ihärdiga ringsignaler.

Mia
Har många bra musikminnen, men om jag ska välja ett så får det bli när jag och min kompis bilade ner till Malmö när vi var 19 för att se vårt favorit band då, Good Charlotte. Vi totalt älskade bandet, kunde texterna till varje låt. Efter att vi parkerat och kommer fram till lokalen där konserten ska äga rum om ett par timmar inser vi att vi inte är i så god tid som vi trott. Kön är extremt lång och vi inser att vi inte kommer att få stå så långt fram som vi velat... lite fräckt av oss men vi smiter före i kön, verkar inte som nån bryr sig så vi står kvar och får stå väldigt nära scenen och se våra stora idoler och sjunga med deras låtar. En magisk kväll! Jag skulle vilja vinna dessa hörlurar från Vain Sound för dom verkar vara grymt bra och så var dom riktigt snygga också! Jag är nog oftast för snål när det kommer till att köpa hörlurar, mina går ofta sönder... kanske vore värt att lägga ner lite mer pengar och få lite mer kvalitet. Får hoppas på denna vinst :) Hälsningar Mia 

Gillar

Kommentarer

jonnaLS
jonnaLS,
Så lycklig! Tack så jättemycket :D
nouw.com/jonnals