vinn ett par hörlurar ifrån vain sound

Nu har du chans att vinna ett par hörlurar från Vain Sound som heter No 2. Jag har själv ett par hemma och tänkte berätta lite kort om dem. Det är grym ljudkvalité - som jag tycker är viktigast när det kommer till ett par hörlurar. Utöver detta har de en stilren design, är klädda i tyg för att minska trassel, de har även funktionella magneter inbyggda på baksidan av snäckorna som gör att de kan fästas vid varandra och slutligen är de ljudisolerade så du slipper allt buller i din omgivning. Men nu kommer vi till det bästa av det bästa. Jag kommer att tävla ut tre par sammanlagt till värde av 799 kr. Det du behöver göra för att vara med och tävla är att:

1. Gilla Vain Sounds splitternya Facebooksida och det gör du här: https://www.facebook.com/VainSound?fref=ts

2. Skriv en kommentar (där du även anger din mailadress) med ditt bästa musikminne och en kort motivering till varför du vill vinna ett par.

Vinnarna kommer att utses av mig och Vain Sound. Tävlingen pågår mellan 19- 28 september, vinnarna presenteras den 1 oktober.

Mer info om Vain Sound och produkten hittar ni här; http://vainsound.com/

Gillar

Kommentarer

kontakt,
Hej! Har gillat sidan i namnet Nathalie Kindler. Mitt bästa musikminne var i tonåren, min bästis och jag i Köpenhamn och kollade på bl.a Rammstein och Volbeat. Det var en så härlig stämning den kvällen! Jag vill vinna för att jag har inga hörlurar längre, fråga min katt varför :(
www.dottydoll.com
danwas1128
,
Mitt bästa musikminne var i mina yngre dagar då jag hade fått en cd-freestyle i julklapp, och vi under sommaren skulle bila till Paris. Tack vare möjligheten att bränna cd-skivor kunde jag nu lyssna på betydligt mycket mer musik än vad jag kunde tidigare, då jag endast hade kassettspelare. Med tanke på att hela resan gjordes utan AC var det skönt att ha lite musik att koppla av till och få en att tänka på annat än den extrema hettan. Anledningen till att jag vill vinna dessa hörlurar är att jag till min förr-förra telefon fick med mig ett par hörlurar som var rimligt bra ljud i, men när jag sedan skaffat mig en ny mobil med 3,5-jack försvann möjligheten att använda dessa, och jag fick övergå till att använda mina flera år gamla iPod-hörlurar. Kan även vara kul att nämna att jag skaffade mig ett par billiga hörlurar för ett tag sedan, men ljudkvaliteten var så otroligt dålig att jag struntade i att använda dem. Man skulle kunna jämföra dem med sådana hörlurar man kan få med som leksak i Kalle Anka-tidningar. Riktig kass kvalitet!
krieppola
,
Hej! Jag är gärna med och gillar på FB som Kristiina Söderström. Mitt bästa musikminne är Gyllene Tider i Falun 2004. Sommar, vänner, musik och jag väntade mitt första barn. Melodier och toner man dansat till många gånger förr och som man kommer att dansa till många gånger till. Och nu tio år senare lyssnar min dotter till samma melodier! Musik är hållbart! Vain Sound som heter No 2 hörlurar skulle bli just en överraskning till min dotter. Med långa pendlingsavstånd varje dag och långa dagar borta kan underlättas av bra musik och bra ljud! Rock on min kära dotter! Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, Kristiina.
pvjn25
,
När jag var på Stadion i Stockholm och Nils Lofgren spelade Idas sommarvisa på sitt dragspelJag har inga lurar värt namnet!
jenny-janne
,
Gillar på FB såklart och är med i din generösa tävling. Halleluja för hörlurar som ej trasslar. För mig är det fortfarande en gåta hur de kan trassla ihop sig så mycket! Mitt bästa musikminne var förra hösten då jag såg mitt favoritband Volbeat. Lyssnar på deras musik dagligen och tröttnar aldrig. Hoppas på tur och önskar dig en bra höst! Jennya
yarp.blogg,
Gillat på fb, nathalié eriksdotter teodorson Jag hatar lurarna till iphone.. De är för stora för mina öron och dessutom blir all musik så dålig i de lurarna! Skulle vara Perfekt att vinna dessa så jag kan njuta av musik igen :). Mitt bästa minne är när jag såg red hot chili peppers live i Globen för flera år sen. När de spelade snow (Hey oh) så dansade konfetti ner över hela publiken.. Det var magiskt och ett minne som än idag värmer hjärtat :)
livetomyarp.com
fotboll
,
Jag har lånat sonens Facebookkonto och gillar i hans namn, Gabriel Tunsäter. Mitt absolut bästa musikminne kommer från en semesterresa till Malta 2006. Vi bodde på ett hotell inne i St Juliens och hade en sådan tur att ett Mc Donalds låg tvärs över gatan! Sonen, då nyss fyllda sju, var i sjunde himlen och så gott som varje lunch tog vi oss dit och han fick ett Happy Meal. I ett av dom låg en liten, billig musikapparat som hade en låt inspelad och som sattes igång med ett knapptryck. Det var inte ens en hel låt i inspelningen men det räckte! Lou Bega sjunger sedan sin Mambo nr 5 gång på gång under resten av vår vistelse på Malta och på hotellrummet showar sonen framför den gigantiska spegeln. Den här låten i samband med känslan av att få vara här på denna underbara ö, dofterna, smakerna, stränderna, den härliga värmen och alla upplevelser vi fick tillsammans med mormor och morfar, det har givit ett minne för livet. Den lilla musikapparaten finns fortfarande kvar och batteriet kan ännu spela upp låten, om än i lite långsammare takt! :) Min motivering: Sonen, nyss fyllda 15, behöver nya! Två gånger har han fått gå tillbaka med de små Beats-lurarna för att det varit glapp i kontakterna och att inte knappen för "byt låt" har fungerat. Ska man kunna njuta av sin musik är bra och pålitliga lurar A och O - Vain Sound No 2 - med A O! :)
lina_laakko
,
Jag skulle verkligen villa vinna ett par vain sound hörlurar eftersom för det första är dom dö-snygga! Sedan har jag just börjat träna ordentligt å då jag alltid lyssnar på musk på gymmet så skulle de passa väldigt bra me just dessa! Jag var oxå nyligen i stockholm o där gick många me hörlurar i örenen som va med snygg design så blev ja själv inspirerad av set för de såg så coolt ut! Har även gillat på facebook!
linda_helgesson
,
Mitt bästa musikminne var när jag för första gången hörde Sam Smith's låt "Stay with me" i samband med att en nära kompis till mig visade upp ett stycke modern dans som hon själv kommit på. Det hela slutade med att vi båda stod på golvet och dansade till denna fantastiskt känslosamma låt. Musik gör mig lycklig helt enkelt och ett par hörlurar från Vain Sound skulle verkligen förgylla mina musikdagar! linda_helgesson@hotmail.com
henriklagergren
,
Gillat på facebook. Mitt bästa musikminne var i somras när jag och min familj var på Håkan Hellström live i ett fullsatt Ullevi. Efter ca 2 timmar av låtar så ska Håkan spela sina sista låtar.. introt till "Det kommer aldrig vara över för mig" börjar spela... Det är helt kolsvart ute men man känner hur alla 69 tusen människor på Ullevi börjar koka och hoppa upp och ner. Jag kan lova att varenda själ sjöng med på refrängerna, vilket var helt magiskt! Jag har inte hört om dessa Vain Sound No 2 förut men som jag förstår har dessa bra kvalité, vilket jag har som prio ett när det gäller hörlurar. Själv trodde jag att beats var de bästa hörlurarna, men efter de gick sönder 3 månader efter jag köpte dem har jag helt förlorat tilliten till alla beats... Just nu har jag inga hörlurar vilket inte är så roligt eftersom jag älskar att lyssna på musik varje dag (i skolan). Att vinna dessa hörlurar hade verkligen varit guld värt för mig. Stay awesome! :)