VINN ETT FRISÖRBESÖK

Nu tänkte jag ha en rolig tävling för er. Jag får dagligen frågor och beröm om mitt hår, vem jag går hos & hur jag gjorde det. Så nu lottar jag och min frisör ut ett besök henne, Ida på Salong Linné. Det som gäller är färg/sling och klipp och har ett värde av ca 2000 kr.

För att vinna kommentera här nedan hur din drömfrisyr ser ut! Glöm inte att skriva med din mailadress =) Lycka till och jag utser vinnaren om 1 vecka (ni måste använda besöket innan 1:a januari).

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Har haft samma långa blonda yviga frisyr i 10 år och känner att det är dags för förändring. Min drömfrisyr handlar framförallt om en ballare klippning med mer kontraster. Tänker lite längre än axellångt med mörkare, askblond botten och betydligt ljusare längder. Har naturligt vågigt hår och hade gärna klippt det för att få fram självfallet mer.
Ellen
,
Min drömfrisyr är helt klart Carolina Gynnings. Hon har alltid ett vackert svall och snygg slingad färg. Mitt hår idag bara hänger rätt upp och ner, vilket resulterar i en ful hästsvans varje dag. Jag har tjockt och fint hår, men önskar att jag kunde få en frisyr som gör det bästa utav mitt hår och som verkligen framhäver mitt ansikte mer 😊
Rebecka
,
Jag har tjockt hår och försökt få till liknande frisyr som dig, jag vill ha en kall blond färg. Jag vill klippa kortare längd till axelnivå istället tycker det känns mycket mer vuxet och moget ut 😃
vore drömmen att få vinna ett frisörbesök då jag är student i Uppsala och inte har csn att räcka till om man inte vill leva på nudlar en månad haha.
Emma
,
Åh vilken rolig tävling inför jul och nyår!

Efter fyra år med extensions drömmer jag om att klippa en fräsch och modern frisyr av mitt egna naturliga hår. Jag hoppas tillsammans med din frisör komma överens om en frisyr som hade passat mig! Till detta en kall "isig" ljusblond färg!
Amanda
,
Behöver en förändring från mitt livlösa, slitna, ganska långa hår, som just nu har fått en mindre fräsch höstfärg. Har ingen direkt drömfrisyr, då jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt hår än. Men är redo för en förändring inför det nya året.
sofiafransson
sofiafransson,
Åå vilken genialisk tävling! Jag är verkligen såå sugen på en förändring! Efter att ha haft samma frisyr och färg i 5 år drömmer jag om att fräscha upp mitt långa blonda hår till en kall nyans och klippa av en bra bit på 10-20 cm. Frisyren skulle med all säkerhet matcha min personlighet bättre och bli ett signum för en 2.0 version av mig själv som en självständig student! En rejäl uppfräschning skulle också skulle bespara mycket tid i morgonstressen, vilket såklart också uppskattas! Kram på dig 😊
Mejl: sofiafransson1@gmail.com
nouw.com/sofiafransson
Malinls
Malinls,
Lyxig att någon kan vinna ett helt gratis frisörbesök! Ärligt vet jag inte hur min drömfrisyr ser ut därav kommer jag inte kunna förklara det... Men det jag vet är att jag verkligen behöver hjälp att fixa mitt hår ASAP och som kan slinga/bleka det snyggt;)) Efter ett misslyckat frisörbesök när jag senast var och klippte mig är jag i stort behov av en ny frisör som är bra med saxen. Men även med färgen och som vet hur man gör för att få till en så blond färg det går på en före detta brunett. Måste medge, tittar jag på bilderna ovan verkar din frisör grym!! Kram
Mail: malin.lsegerberg@gmail.com
nouw.com/malinls
sanne
,
(Hoppas jag inte är för sent ute)
Min drömfrisyr består av gardinlugg, halvlång längd och färgen skall vara en blond nyans, som Brigitte Bardot i sin ungdom. Så himla snyggt. Himla kul tävling med tanke på att jag ska upp till Göteborg vid jul.
Är trött på mitt nuvarande råttfärgade hår. Men den största orsaken till att jag vill ha en förändring är att jag är trött på att se ut som en 16-åring när jag är 19 år gammal... KRAM
sannesvensson96@hotmail.com
Malin
,
När får man reda på vem som vunnit?
Eira,
DIN FRILLA alla dagar i veckan. Har varit sugen på att klippa kort och färga en kallare nyans men inte kommit till skott än..
www.eiramattsson.devote.se