vinga

Efter en såndär alldeles underbar dag ute på sjön är man nu riktigt trött. Imorse så seglade vi, eller rättare sagt puttrade, ut till en ö som heter Vinga. Jag och Haralds familj. Påvägen fiskade vi även så det tog sitt lilla tag att komma dit. Men runt 2-3 var vi där och då gick jag och Carina, Haralds mamma, och badade vi klipporna. Det var så jäkla härligt. Man kände sig fri. Sedan gick vi tillbaks till båten och åt lunch, därefter glass. Haha, jag har ätit så mycket idag så jag svullnat - men gott har det varit! 

Efter det blev det ännu en bad i havet och runt 7 tiden åkte vi hem. Jag och Harald låg längst fram på segelbåten nästan hela turen hem och myste under massa handdukar. ÅH, kärlek! Så fint att få spendera denna dag tillsammans. Vi fiskade även då så till middag (en sen middag) blir det stekt makrill, mums. 

Ska försöka dricka lite nu också då jag är ganska seg i huvudet pga vätskebrist. Ikväll ska vi bara kolla fotboll och sedan åka och köpa cola. Så sugen på det. Men vi hörs, kram!

Gillar

Kommentarer

7
,
fina båtbilder o cool båt!