vin och happy

Underbart med så mycket härlig respons ifrån er på mitt inlägg om vikthets. Blir glad i hjärtat av att läsa varje kommentar!

På bilden ser ni alla fall min fina Klara. Efter jobbet mötte jag upp den pärlan och vi satte oss på Bejing8 för att äta lite dumplings. Efter ett tag där gick vi vidare till en bar för att dricka lite vin. Vi blev inspirerade av framtiden så det blev mer än ett glas. Det kändes helrätt. Ja, skraltig och lycklig blev vi båda denna härliga tisdagkvällen. Tänk att hela dagen kan bli perfekt bara man träffar den rätta personen som ger en glädje. När vi satt där och drack vin var jag bara tvungen att gå fram och krama henne för jag var så lycklig i hela kroppen, på grund av henne. Det var exakt en sådanhär kväll jag behövde. 

När jag kom hem vid 22 kollade jag portkod som hade säsongspremiär idag. Älskar Happy Jankell, blev introducerad inför henne på Way Out West och hon av den lilla pratstunden verkade hon vara exakt så jag trott. Glad och sprallig! Just det, jag blev ju inbjuden av att vara bloggare/statist i ett avsnitt av Portkod då det ska vara någon blogggala. Tyvärr jobbade jag det datumet... Ångrar lite nu att jag inte deltog. Hade ju ändå vart trevligt att se sig själv i tvrutan.

Well well, vi hörs morn kram!

Gillar

Kommentarer