Vill du synas i min blogg?

Det finns otroligt många fina och bra bloggar som behöver uppmärksammas mer. Därför tänker jag nu låta en blogg i veckan få ett eget inlägg på min blogg. Där kommer jag att presentera bloggen, varför jag tycker den är extra bra och sedan länka till den såklart. Vad tror ni, blir inte detta lite roligt?

Så för att bli "Veckans blogg" här på min blogg så behöver du bara kommentera detta inlägg. Skriv vad din blogg heter och lite vad den handlar om. Jag tänker mig att dessa inlägg får komma upp på torsdagar (så första tips-inägget kommer nu i veckan). Puss & kram!

Gillar

Kommentarer

livelifehappy
livelifehappy,
Hej! Åh va roligt att du ställer upp för alla 😊
Jag är 21 år gammal och kommer från lilla Blekinge. Jag är en tjej som älskar att äventyr och att fota, i sommar ska jag till USA och det längtar jag något enormt mycket till. I min blogg får man läsa lite allt möjligt, från min vardag, tips, till alla mina resor och massa annat! Skulle mer än gärna resa mycket mer i min vardag men drömmer även om att bygga mitt drömhus och få inreda de tillsammans med min sambo! Hoppas du finner min blogg intressant 😊
Kram på dig <3
nouw.com/livelifehappy
ronjaamiltoft
ronjaamiltoft,
Hej Elin!

Först och främst vill jag bara säga att din blogg är otroligt fin och inspirerande. Jag heter Ronja och är 24 år gammal. För ett halvår sedan flyttade jag permanent till Monaco och den franska rivieran tillsammans med min pojkvän. I min blogg får man följa med i hur livet är här, hur det är att bo utomlands och såklart outfitbilder. Jag skulle bli så glad om jag fick bli din veckans blogg och inspirera andra läsare till att följa sina drömmar och utvecklas.

Ser fram emot att få höra från dig och jag hoppas att du tar dig tiden att kolla min blogg och att du eventuellt tycker att den är tillräckligt intressant för att ger mig chansen att bli din veckans blogg.

Ha en trevlig dag, kram.
nouw.com/ronjaamiltoft
IP: 82.99.3.229