Vill du synas i min blogg?

Det finns otroligt många fina och bra bloggar som behöver uppmärksammas mer. Därför tänker jag nu låta en blogg i veckan få ett eget inlägg på min blogg. Där kommer jag att presentera bloggen, varför jag tycker den är extra bra och sedan länka till den såklart. Vad tror ni, blir inte detta lite roligt?

Så för att bli "Veckans blogg" här på min blogg så behöver du bara kommentera detta inlägg. Skriv vad din blogg heter och lite vad den handlar om. Jag tänker mig att dessa inlägg får komma upp på torsdagar (så första tips-inägget kommer nu i veckan). Puss & kram!

Gillar

Kommentarer

elinwahlberg
elinwahlberg,
Hej! Jag har bloggat till och från ända sen 2008 men så fort jag slutat har jag längtat tillbaka till det kreativa som bloggen ger och att få dela med mig av det. Har nyligen börjat blogga här på nouw efter en paus från bloggandet i drygt 1,5 år. Bloggen handlar mest om mode och är till för att inspirera både andra och mig själv, detta i form av outfits, shoppingtips, kollage och massa annat 😊 Kram!
nouw.com/elinwahlberg
amandanyman
amandanyman,
Hej! Jag skulle vilja synas i din blogg eftersom min precis är nystartad. Jag skriver om min vardag och mitt liv med sjukdomen addison som jag fick för drygt ett år sen. Tanken med bloggen är att visa hur jag har det och ge andra insikt hur det är att leva med addison.
Kram!
nouw.com/amandanyman
carolinalingh
carolinalingh,
Hallå!! Har precis landat hemma efter mina 7 månader i Australien så är mycket resematerial i bloggen annars mest allt jag kan fånga i min vardag. Småstadstjej med ett litet gäng goa följare som gärna fick bli några fler godingar! 😊 Toppenidé!
nouw.com/carolinalingh
mimminordin
mimminordin,
Hej. Vilken rolig idé! Jag är en småstadstjej med ett stort intresse för fotografering. I min blogg hittar du framförallt vardagsinlägg, men även en hel del annat. Att resa och att äta är det bästa jag vet (haha). Hade varit roligt med lite fler som kikade in 😊
nouw.com/mimminordin
aliciaforssell
aliciaforssell,
Hej, låter kul! Jag har bloggat i flera år, startat upp och stängt ner bloggar hit å dit. Men nu känner jag mig hemma, här på nouw! Jag älskar att blogga och det är ett roligt sätt att kommunicera med människor, tipsa och inspirera. Även bli inspirerad. Min blogg är en livsstilblogg kan man väl säga. Jag bloggar mycket om mode och mina stylistjobb. Jag tänker mycket om allt här i livet så det blir mycket funderingar och tanke-inlägg också. En blogg full med allt kan man väl säga, fullproppad. Det hade vart jättekul att få bli veckans blogg hos dig! Kram 😃 nouw.com/aliciaforssell
nouw.com/aliciaforssell
Vendela & Vanessa,
Åh skulle gärna vilja bli veckans blogg! Vi har bloggat i lite över två år, för oss är fina bilder det viktigaste med en blogg och därför tar vi med oss kameran vart vi än går. Vi delar med oss av vårt stora intresse för mode, shopping och kläder, men också träning, mat och vårt största intresse - att resa! Vi älskar att inspirera och skulle verkligen tycka det var kul att få bli veckans blogg hos dig. 😊
Kram
Vendela & Vanessa, wlaukkanens.se
www.devote.se/wlaukkanens
soderlinds
soderlinds,
Hej! Jag är precis ny på nouw men har bloggat på andra portaler innan. Har äntligen hittat motivationen och inspirationen till att blogga. Jag bor och pluggar i Stockholm (högskola) för tillfället och drömmer om att arbeta med mode. Jag älskar mode, och allt som har med mode att göra. Nu precis har jag även gjort ett inlägg om "en perfekt basgarderob". Det skulle vara såå kul att få bli veckans blogg hos dig, det skulle inspirera mig till att inspirera fler människor. Kram!
http://nouw.com/soderlinds
nouw.com/soderlinds
hannawiman
hannawiman,
Hej Elin!
Jag kommer från Skärgårdsstaden Västervik som ligger i Småland där har jag växt upp och bott i hela 17 år nu. Jag känner mig så redo att ge mig ut och se något nytt därför så ska jag till hösten flytta till London, staden som aldrig sover. Min blogg handlar mycket om att våga följa sina drömmar, våga vara sig själv och att det inte är fel med massor med mål i livet. Jag älskar förövrigt mode och design i sig och det är något jag vill jobba med i framtiden vilket du även kommer få ta del av i min blogg. Hoppas du gillar den, kram!!
nouw.com/hannawiman
livelifehappy
livelifehappy,
Hej! Åh va roligt att du ställer upp för alla 😊
Jag är 21 år gammal och kommer från lilla Blekinge. Jag är en tjej som älskar att äventyr och att fota, i sommar ska jag till USA och det längtar jag något enormt mycket till. I min blogg får man läsa lite allt möjligt, från min vardag, tips, till alla mina resor och massa annat! Skulle mer än gärna resa mycket mer i min vardag men drömmer även om att bygga mitt drömhus och få inreda de tillsammans med min sambo! Hoppas du finner min blogg intressant 😊
Kram på dig <3
nouw.com/livelifehappy
ronjaamiltoft
ronjaamiltoft,
Hej Elin!

Först och främst vill jag bara säga att din blogg är otroligt fin och inspirerande. Jag heter Ronja och är 24 år gammal. För ett halvår sedan flyttade jag permanent till Monaco och den franska rivieran tillsammans med min pojkvän. I min blogg får man följa med i hur livet är här, hur det är att bo utomlands och såklart outfitbilder. Jag skulle bli så glad om jag fick bli din veckans blogg och inspirera andra läsare till att följa sina drömmar och utvecklas.

Ser fram emot att få höra från dig och jag hoppas att du tar dig tiden att kolla min blogg och att du eventuellt tycker att den är tillräckligt intressant för att ger mig chansen att bli din veckans blogg.

Ha en trevlig dag, kram.
nouw.com/ronjaamiltoft