VI HAR KÖPT SOMMARSTUGA


JA DET ÄR SANT! Vi har gått och köpt sommarstuga på en lummig liten tomt i Stockholms skärgård. Detta ska bli ett väldigt roligt projekt med en stor renovering under några månaders tid. Vi hade nog tänkt att vänta med att köpa något. Men tillfället kom upp och vi såg potential i denna tomt och fastighet.Ni ser ju den otroliga atmosfären. Huset däremot behöver en väldigt stor förändring. Vi ska bygga om, ja, i princip allting. Bygga ut, renovera fasad och allt där inne. Vi vill skapa en modernare känsla med stora fönster och träfasad. Det enda vi ska behålla är grunden av huset och sedan ryker allt annat.

Vi vill göra en kostnadseffektiv renovering och jag ser fram emot att lära mig mer om renovering av ett hus. Vi kommer att ha en byggfirma som renoverar men jag vill också vara delaktig i allt.Här ser ni inspirationen jag har framför mig. Jag vill att huset ska smälta in i tomtens lummighet. Det är även viktigt för mig att huset är praktiskt och lättskött. Utekök och ett trall som binder ihop huvudhuset med gäststugan.Ja ni ser ju - mina visioner är stora, hehe. Men huset ska vara compact living och varken stort eller vräkigt. Utan genuint och vackert. Men vi kommer inte att renovera ett rött hus med vita knutar. Utan något mer åt det moderna hållet.

Ja, ni kommer helt enkelt att få hänga med på ännu en renovering. Hur roligt? Jag ser fram emot att det ska kicka igång. Idag fick vi i alla fall nycklarna och renoveringen kommer att starta nu i höst.Har spelat in en video när vi är i huset också - kika in den!Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Men så mysigt!
nouw.com/louisefreij
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Åh vad kul! Jag är säker på att du kommer kunna förvandla stugan till någonting helt utöver det vanliga 😊
nouw.com/emiliaapetterssons
agnesvera
agnesvera,
Stort grattis!!
nouw.com/agnesvera
verozitas
verozitas,
WOW, så idyllisk 😊
nouw.com/verozitas
malinedlund
malinedlund,
Va roligt, grattis! Blir skoj att hänga med!
nouw.com/malinedlund
simplyalice
simplyalice,
Vad roligt!! ska bli kul att följa processen!
nouw.com/simplyalice
modernmokosh
modernmokosh,
Gratulerer!!!! Så fantastisk 😍 gleder meg til å følge!
nouw.com/modernmokosh
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Grattis och så spännande att få se resultate sen! Kan bara tänka mig hur fint det kommer bli med tanke på hur fint ni fått det i er lägenhet.
nouw.com/majanilssonlundstrom
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Grattis!! Vad roligt!! ✨❤️
nouw.com/hannakarlzzon