Vem är jag som person?

Vid matbordet?
Jag är den som gärna har diskussioner kring matbordet. Kanske den platsen på jorden jag är mest social? När alla har ätit upp sitter jag gärna kvar med någon och pratar i flera timmar.

På nattklubben?
På klubben är jag party. Står gärna med ett glas skumpa, skålar och dansar. Stannar längst brukar jag också göra, haha.

På stranden?
Solglasögon på (kan inte sola utan solglasögon typ), musik i öronen och liggandes i en solstol. Då mår jag som bäst. Sedan badar jag väldigt mycket om det är varmt.

På efterfest?
Om det blev en eller två vodka redbull för mycket (alltså energin jag får utav den drinken är brutal!) så sticker jag gärna på efterfest. Det är då man lär känna alla som bäst tycker jag!

I klädbutiker?
Om jag verkligen vill shoppa så ska jag efter jobbet gå till affärer själv. Då är jag som mest effektiv och bestämmer mig snabbt om jag gillar plagget eller inte.

Hemma hos andra?
Respektfull men har ändå väldigt lätt att känna mig ”hemma” hos andra. Är även den som står och pratar med vännernas föräldrar och är inte direkt blyg.

I sängen?
Jag är den som fryser så mycket på nätterna. Jag sover med två duntäcken, året om. Kommer ihåg ifrån Asien backpackning-tiden, då man bara sover med fläkt & jag vaknade upp på nätterna och frös… När jag hade pojkvän älskade jag att sova nära! Nu får jag värma mig själv, haha, då är två täcken lösningen.

På flygplan?
Får panik när jag sätter mig på flygplanet. Tycker det är så trångt & varmt. Kan sitta med hjärtklappning. Men när det väl lyfter så känns det bra och ibland lyckas jag sova, men inte alltid. Jobbigt när jag reste runt i 3 månader med Klara, som somnar på 5 minuter och sover sig igenom hela flighten. Haha!

Hemma en chilldag?
Det brukar bli på söndagarna och då är jag oftast lite trött efter en sen natt dagen innan. Då går jag upp runt 11, duschar, äter lite frukost och kollar youtube. Sedan får jag alltid lite ångest och då brukar jag styra upp mig själv genom att städa hela mitt rum. Blir alltid så lugn utav det! Sedan ligger jag gärna i sängen hela dagen och kollar serier. Tar mig ut på en promenad också kanske. Älskar mina lugna söndagar.

Som singel?
Att vara singel är jag inget proffs på då jag var i ett förhållande under 5 års tid, från när jag var 16 till 21. Jag är alldeles för kärleksfull och känslosam för att vara proffs på att vara singel... Men när jag är singel så går jag ut och klubbar mycket. Är med mina vänner hela tiden och lever verkligen livet. Nu har jag levt det där ”galna” singellivet hela sommaren och är redo för att byta fokuset till jobb & träning. Satsa lite mer på mig själv helt enkelt. Så detta svar kanske är helt annorlunda om ett par månader!

I ett förhållande?
Ja, att vara i ett förhållande är jag ganska rutinerad på just nu känns det som. Men jag är den som vill äta långa middagar, gå på dejter, hålla handen och dricka kaffe tillsammans på morgonen. Helst hade jag väl velat att allt var som i en kärleksfilm. Haha, mitt ex retade mig mycket för det, att jag inte kan tro livet är som i en film. Han var inte alls lika romantisk som mig och han tog ner mig lite på jorden. För det ledde ofta till att jag blev besviken över saker, för det inte blev som jag tänkt mig.

Jag är sjukt fantasifull och romantisk. Sedan är jag bestämd, vill hitta på saker och ÄLSKAR att prata. Ringer gärna en gång för mycket och vill verkligen att man ska vara en del utav varandras liv. Hatar att leva ”olika” liv, som det blir om man lever i ett distansförhållande.

På morgonen/kvällar?
På morgonen går jag upp direkt när klockan ringer och jag är inte den som ligger och snoozar. Tycker bara man blir tröttare utav det… Sedan äter jag 1 ägg och havregrynsgröt till frukost på veckodagarna. Älskar att ha rutiner på morgonen. Duschar och väljer sedan dagens outfit. Min kvällsrutin under sommaren har vart att jag vädrat mitt rum, varvat ner någon timme innan jag lägger mig i sängen framför ett avsnitt Breaking Bad som jag somnar till.

Gillar

Kommentarer

pdotter
pdotter,
Hahah också svarat på denna! Kommer upp imorgon! Love it
nouw.com/pdotter
tony c uk
,
hejjj hows the Leg after yiur accident ??hope its on the Mend puss och kramat tc X
elinskoglund
elinskoglund ,
Thank you and the leg is better!
nouw.com/elinskoglund
jenniifersplace
jenniifersplace,
Jag är precis som du! Så romantisk och önskar livet skulle vara som en romantisk film, vilket gör att mina förväntningar kan bli orimligt höga och pojkvännen blir stressad över att göra mig besviken :´D
nouw.com/jenniifersplace
elinskoglund
elinskoglund ,
Exakt! Men det borde finnas någon kille där ute som också vill att livet ska vara som på film, haha..
nouw.com/elinskoglund
ACupOfSwede
ACupOfSwede,
Rolig lista! Gjorde precis en liknande!
nouw.com/acupofswede