Veckans Schema

Måndag: Först och främst - det har varit dålig uppdatering på bloggen de senaste för Nouw har haft väldigt mycket buggar samt legat nere hela helgen. Så frustrerande, men nu ska det vara igång igen. Idag vaknade jag upp dunder-förskyld men kämpade mig till Södermalm, för att jobba ifrån Poppy Posters kontoret hela dagen. Som ni kanske vet så bor vi ute på Lidingö nu pga renoveringen, så fick låna Max bil till jobbet.

Tisdag: In till stan för möte vid 11 och sedan ska jag på återbesök hos min läkare. Efter det kommer jag nog att jobba från sängen om jag mår lika dåligt som jag gör nu.

Onsdag: Frukost på NK som Gertrude håller i. Efter det ska jag på möte med Bucks & Spurs som förhoppningsvis kommer att hjälpa oss med våra luckor till köket.

Torsdag: Om jag är frisk blir det boxning på morgonen. Kika förbi bygget efteråt och eventuellt åka till Göteborg.

Fredag-söndag: Ska spendera helgen i Göteborg. Främst för att min syster akut fått åka hem ifrån hennes säsong i Alperna, pga att hon skadat sig rejält i backen (dragit av korsbandet). Tycker så j*vla synd om henne så tänker att jag och Selma ska försöka få henne på lite bättre humör.Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Hoppas du mår bättre snart & får en bra vecka ❤️
nouw.com/matildakz
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Hoppas du mår bättre snart och får en fantastisk vecka <3
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229