Veckans schema


Måndag:
Idag jobbar jag ifrån Poppy Poster kontoret hela dagen. Det är sååå roligt för Håkan-posterna har verkligen gett oss en spark i baken så att säga. För dem har fått människor att upptäcka att vi finns. Nu säljer vi hejvilt och det är så roligt. Jag har bara väntat på att detta ska hända. För vi har ju helt fantastiska posters!

Tisdag: Jag ska till läkaren och bränna min näsa... Igen. Jag har ju blött näsblod i hela mitt liv i perioder och får gå och bränna regelbundet. Typ 2 ggr per år. För nu blöder jag näsblod varje dag igen och det är fan sjukt jobbigt. Efter har jag alltid rätt ont och måste ta det lugnt så kommer att jobba hemifrån.


Onsdag: Jobba hemifrån och sedan till veterinären med Selma. Hon ska vaccineras och sedan tänkte jag kolla upp hennes mående. För jag har bytt foder till henne nu (förmodligen allergisk mot kyckling i hennes tidigare foder) men hon spyr fortfarande emellanåt. Hon spyr typ slem/galla och det är alltid när vi är ute och går. Jag undrar om hon har kennelhosta... Något är fel i alla fall och har vart lite för länge nu.

Torsdag: På morgonen blir det Night Fight, boxnings-träning. Ska även gå på ett litet event på kvällen med Carpe Diem, som öppnar sin nya butik. Det är för att jag ÄLSKAR deras sängar.

Fredag: Jobba hemifrån och på kvällen ska jag på en AW med Grand Relations. Sjukt mysigt och har alltid velat gå till deras snygga showroom.

Lördag & söndag: Lugn helg och bara hänga med min goa Max! Längtar efter det.


Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Oj vad märkligt, aldrig hört talas om att någon som blöder näsblod så ofta. Gud vad jobbigt 😟
nouw.com/johannagrahn
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va jobbigt att blöda näsblod så ofta!
nouw.com/tildablanksvard