Veckans planer

Måndag: Måndagsmöte (check) och sedan jobb hela dagen. Skulle egentligen gått till min frisör ikväll för att rätta till min hårfärg. Jag vill inte ha det så mörkt som det blev, så ska ljusa upp lite. Men blev framflyttat till tisdag istället. Så tänkte gå ut på en lång promenad ikväll istället, älskar mina kvällspromenader med musik i öronen.

Tisdag: Jag har frisörtid vid 8 på morgonen och sedan ska jag till jobbet. Äta lunch med Jossan som är hemma ifrån England, där hon vart lite för länge tycker jag. Efter jobbet ska jag fota tillsammans med Annie. Vi är sådant grymt team så kommer bli bra bilder denna gången igen känner jag!

Onsdag: Jobb hela dagen och på lunchen ska jag springa iväg till Treat & Teach för ansiktsbehandling. Efter jobbet blir det gymmet!

Torsdag: Kickstartar morgonen med ett bodypump pass. Älskar morgonträning, får sådan energi resten av dagen då. Sedan ska jag äta lunch tillsammans med Amanda, som jag var på babyshower för igår ni vet! På kvällen blir det att packa väskan för att flyga utomlands dagen efter.

Fredag: Vid 06.20 går planet till Polen, Gdansk. Vi ska ha kickoff med jobbet bland annat och hela dagen kommer att vara fullspäckad med kul saker.

Lördag: Resten av gänget åker hem medan jag och Jonas stannar i Polen för att delta i en stor bloggmässa. Körde ju samma sak i juli, men denna gång är det en större mässa vilket kommer bli väldigt kul.

Söndag: Mässan håller på även på söndagen och på kvällen tar vi flyget hem till Sverige igen. Jag kommer helt enkelt att ha en fullspäckad vecka, men älskar att ha jobbet i fokus i mitt liv!

Gillar

Kommentarer

ISA,
blir alltid så pepp av att läsa om dina planer!
www.isabyl.se
Lollo
,
Kan du göra ett inlägg vart du köpt din säng, modell märke fast/hårdhet, kuddar täcken etc 😊 Ska köpa ny säng, behöver tips!!
Maliness
Maliness,
Så himla inspirerande jobbvecka du har framför dig 😃 Det bästa är ju att det gynnar både ditt jobb här på nouw och även ditt personliga varumärke 😃
nouw.com/maliness