veckans mål

Nu tänkte jag berätta lite om mina avklarade mål ifrån förra veckan och veckans mål.

Avklarade mål:
Förra veckan lyckades jag följa mitt kost/träningsschema som jag fått av min PT Miranda. Det var tufft att dra igång med 5 träningspass och jädrar vad min kropp hade träningsvärk... Kunde knappt gå där på fredagen. Men det betyder ju bara att jag gjort något rätt på passen i alla fall! Maten fungerade väldigt bra. Jag går inte på någon "svält-diet" direkt. Jag går efter en diet som gör att jag ska må bättre och som är anpassad efter hur mycket jag tränar. Det är nyttig mat och många mål om dagen. Jag äter mycket mer nu än förr, så att jag ska orka träna så mycket som jag gör. Men maten är mycket mer hälsosam, vilket känns toppen. Jag äter inget direkt socker eller onyttigt. Jag känner mig väldigt stark och lycklig efter förra veckans avklarade mål. Endorfinerna som träningen ger mig nu är magisk. Jag vaknar upp varje morgon och vill nästan skrika av lycka. Shit vad underbart det är alltså. Dagarna är mycket mer energifyllda och jag vill inte längre gå och lägga mig och sova efter lunch.

Denna veckas mål:
Jag ska göra samma som förra veckan men eftersom att jag åker till Lund på torsdag så kommer träningen att se lite annorlunda ut. När jag är där har jag inte tillgång till ett gym så då ska jag ut och köra en hel del intervaller för att få igång mitt hjärta, så att det verkligen får kämpa och bli ansträngt. Jag är riktigt taggad inför denna vecka - jag längtar till att få köra ett pass imorgon! Ikväll blir det en promenad/springtur då jag ska fixa naglarna efter jobbet. Det krävs en hel del planering när jag ska träna såhär, men det är kul.

Hoppas att ni bara tycker det är kul att följa min resa till ett hälsosammare liv. Jag gör inte detta för att tappa i vikt utan jag gör det för att må bättre inombords/bli starkare - och jag vill ändå nå ut till er hur glad man blir av träningen. Jag hade glömt hur mycket positivt det ger en. Jag ska försöka få in träningen i min vardag och göra det till något självklart. Men självklart ska man träna så mycket man känner för och jag är strängt emot att gå på någon svält diet, för tränar man så SKA man äta en massa för att kroppen ska orka med (som jag gör nu). Men kroppen klarar inte av att leva hur ohälsosamt hur länge som helst, det är bra att leva sunt.

Gillar

Kommentarer

Teamfighter
Teamfighter,
ÅH va vacker bild/ljus =)
nouw.com/teamfighter
hedvigs_blogg,
Vad du är duktig, 5 pass låter grymt bra=)
hedvigs.se