Veckans blogg - Josefine Söderberg

Hon är 22 år gammal, har en blogg fylld utav ljusa och inspirerande foton. Hon har precis flyttat ifrån Norrland och bor nu i Oslo. Bloggen bjuder på fina foton, outfits, inredning, träning och självklart får ni ta del av vem Josefin är.

Ni måste bara gå in och kolla på Josefins blogg. En typisk Elin-blogg. Ljusa bilder, en massa inredning och en massa inspiration. Jag älskar att hennes blogg är lätt att läsa och har ingen "tung" information. Dit klickar man sig in om man vill fyllas med lite pepp. Jag älskar att vår blogg-värld är fylld utav olika kategorier. Jag gillar att läsa bloggar med inspiration men även bloggar med tyngre ämnen. Grattis Josefin och hoppas att du tyckte det var kul att komma med här!

Ni hittar Josefin blogg här: nouw.com/josefinesoderberg

Ps, KUL att ni var så många som ville vara med. Ska verkligen försöka göra detta varje vecka, eller varannan åtminstone. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

M
,
Hej! För länge sedan länkade du till en blogg med en tjej (halvasiat?) som läste typ design i USA och bodde med sin asiatiska pojkvän? Minns du den bloggen och vad den hette?
evelinacjo
evelinacjo,
Du tänker inte på http://akerstromsblog.com/ kanske? 😊
nouw.com/evelinacjo
josefinesoderberg
josefinesoderberg,
Åh vad kul! Tusen tack för att du valde min blogg 😊
nouw.com/josefinesoderberg