Vecka 15


Måndag: Idag sätts luckorna upp i köket och vi har faktiskt precis fått dem levererade. De blev prick som jag hade tänkt mig och jag är så otroligt nöjd. Jag ska även till min sjukgymnast som ska få titta på mitt knä. Jag hoppas att allt gått i rätt riktning.

Tisdag: Vi får hällen till köket från Smeg. Ugn och vinkyl kommer dock dröja någon månad... Leveransstrul har blivit en stor del av min vardag känns det som. Det är många leveranser som dragit ut på tiden. Men som tur är får vi får häll så imorgon invigs köket.

Onsdag: Möbler levereras från Vinden. Tjänsten som vi har använt under vår flytt som magasinerat alla våra prylar. Med detta sagt, vardagsrum & kök ska vara färdigt. Äntligen kan vi börja komma tillbaks till vardagen.

Torsdag: Med tanke på att vårt hem börjar bli klart så ska jag spela in två samarbeten denna dag. Jag ser fram emot att börja fokusera mer på jobb. Jag har väldigt svårt att fokusera på två saker samtidigt har jag märkt. Renoveringen har tagit upp min tankekraft hela detta år.

Fredag: Gardinerna från Gotain sätts upp. Detta känns helt overkligt? Så galet peppad på detta att ni inte förstår... Äntligen får vi ett hem!

Lördag: Fix & tricks i lägenheten.

Söndag: Ellinor & William kommer hem till oss. Längtar efter lilla William <3 Denna vecka ska faktiskt bli riktigt rolig och äntligen börjar den roligaste delen av renoveringen. Att få börja fixa med alla småsaker. Piffa med kuddar, filtar och bäddning till sängarna.


Gillar

Kommentarer

melindabohman
melindabohman,

Så fint det blir i köket! <3

nouw.com/melindabohman
psykiskohalsablogg
Ingajohansson
Ingajohansson,