Vårt kök i sommarhuset

Inlägget skrivs i samarbete med Bucks & Spurs. Foto: Philip Mccann


Här ser ni det färdiga resultet på köket i sommarhuset. Det blev finare än vad jag någonsin vågat föreställa mig. Vi valde att ha Ikea Metod Stommar och sedan fronter från Bucks & Spurs. Vi tog deras nya lucka "Raw Oak Dark" som är en rustik lucka. Jag var länge inne på att jag ville göra något annorlunda här ute och nu är det köket som blivit hemmets hjärta,

Detta är nog det mest prisvärda sättet att bygga sitt kök, men att ändå få det väldigt unikt & lyxigt. Stommarna från Ikea är grymma men deras fronter är inte alltid så roliga. Bucks & Spurs har ett stort utbud och luckorna till köket i vår tidigare lägenhet var ju också från dem.Bucks & Spurs har just nu en kampanj med House Doctor. Så om du köper fronter från denna kollektion (Raw Oak Dark) så får du tallrikar till ett värde av 1500 kr till och med den 25/4. Jag blir själv sugen på att köpa ett gäng, så fina tallrikar.

Du kan beställa fronterna direkt från Bucks & Spurs hemsida. Men om du vill ha hjälp, tveka inte på att kontakta dem och få hjälp på vägen. Att skapa sitt drömkök kan ibland vara svårare än vad det ser ut. Helena & Marina som driver företaget är världens snällaste och kan sin grej.Jag var rätt drivande i frågan att ha ett fönster vid köket. Jag tycker det blev så himla fint! Alla möbler på bilden är från House Doctor. Förutom mattan som är från NordicKnots.Till köket har vi en bänkskiva från BetongDesign, som också är en av Bucks & Spurs leverantörer. Dessa luckor gör sig väldigt fin till en betongskiva.

Glöm nu inte det grymma erbjudandet och ni kommer till Bucks & Spurs hemsida här.


Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,