vart är medmänskligheten?

Min kväll har varit avslappnade. Räkor, vin och mys. Läste precis @mlisamuelsson inlägg där hon pratade om hur hon kände kring det som hände igår i Trollhättan. Oskyldiga barn och vuxna mördades i en attack på en skola. Trollhättan ligger 20 minuter ifrån Göteborg, det är helt fruktansvärt och overkligt det som har hänt.

Jag känner som Emelie, det har vart lite svårt att blogga om mode och kläder när det har hänt något sådant hemskt i sitt hemland. Men samtidigt gör man det per automatik. Bloggar om ytligheter.

Jag vill bara säga att jag skänker alla mina tankar till offren, de anhöriga och alla ni som är drabbade. Detta SKA inte få hända! Vi alla är människor och lika mycket värda. Jag tycker synd om er som känner så mycket hat mot andra människor. Medmänsklighet hoppades man att alla kände, men tyvärr inte.

Gillar

Kommentarer

mliandrea
mliandrea,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/mliandrea
antonstenander
antonstenander,
Verkligen fruktansvärt det som hänt, känns som ett mörker lagt sig över vår stad!!
nouw.com/antonstenander
e
,
konstigt att så många tycker detta är så hemskt när det i augusti hände ungefär samma sak på ikea, men då var rollerna ombytta med svenska offer.. men det verkar som att majoriteten inte tycker det spelar någon roll om svenskar slaktas..