världens mysigaste säng

Var bara tvungen att fota och visa er min nya säng, i mitt nya rum. Jag kan nog erkänna att jag bor i den när jag är hemma. Att komma hem efter en lång dag på jobbet, ett tungt träningspass och sedan dyka ner här och kolla serier är verkligen det bästa som finns. Sedan gör den även hela mitt rum till det lilla extra då den är så stor och fin. Jag har prytt den med typ tusen kuddar, två täcken och Hamptons lakan som är så mjuka.

Letade ju som en galning efter en säng, som inte var allt för dyr då jag kanske inte bor hemma så länge till. Denna blev helt perfekt och jag beställde den faktiskt ifrån en internetsida, Inred.se. Var lite nojig först att den skulle vara obekväm osv men det var snabb leverans och den är verkligen skön. Tummen upp helt klart! Min är i storlek 160.

Här kan ni kika in den lite närmre. Det bästa av allt är att det är en kampanj på den nu så istället för att kosta 22 500 kr kostar den nu 6795 kr, galet pris för en 160 säng i den kvalitén. Dvs över 15 000 kr billigare är den just nu.

Gillar

Kommentarer

bea
,
Kan du inte visa mer bilder på ditt nya rum? Så kul att se 😊
elinskoglund
elinskoglund ,
Absolut, när det är klart 😃
nouw.com/elinskoglund
sara
,
har du ett samarbete med dom? fick du sängen gratis eller ger du dom bara gratis reklam? Tycker du borde vara mer ärlig om vad du får gratis som du sen "tipsar" om
elinskoglund
elinskoglund ,
Jag skulle aldrig tipsa om något jag tycker är dåligt, oavsett om det är ett samarbete eller ej! Det hoppas jag att du förstår =) Då skulle hela mitt varumärke förstöras. Denna säng är verkligen magisk och har aldrig sovit bättre!
nouw.com/elinskoglund
malinbrinde
malinbrinde,
Josefine
,
Hej, funderar själv på köpa hem exakt samma säng. Är sidan i sig säker och är du fortfarande helt nöjd med sängen? 😊