Varför tar inte alla hand om sin hy?

På lunchrasten idag så köpte jag med en sallad som jag åt på Nordic Wellness Exklusive, älskar att hänga där. / Sedan koma Pernilla ifrån Treat & Teach och hämtade mig i lobbyn. Deras skönhetssalong ligger i samma lokaler. Sedan ledde hon i mig till deras mysiga lilla salong. De har en i stan men även en salong vid Redbergsplatsen.

Hur himla mysigt att spendera sin lunchrast här inne? Detta var mitt andra besök hos Pernilla och denna gång somnade jag under ansiktsbehandlingen. Alltså, att ligga invirad i ett täcke samtidigt som någon tar hand om ens hy, är det mest avslappnade jag vet. Ett break i vardagsstressen.

Jag blir faktiskt förvånad över hur få det är som går och tar hand om sin hy regelbundet. Det faller sig helt naturligt att klippa håret, fixa naglarna och träna för att kroppen ska må bra. Men hyn då? Den som ständigt utsätts för sol, smuts, olika väder och bakterier? Jag har bestämt mig för att ta tag i min hy nu. Jag har alltid haft helt felfri hy och inte behövt tänka på den. Men när jag slutade med alla preventivmedel (som fick mig att må skit) så fick min kropp en hormonrubbning. Sedan har sommaren vart här och jag har ätit ohälsosamt, inte tränat och festat väldigt mycket. Rätt dålig kombo för hyn.

Sedan måste jag även erkänna att det finns inget mer fantastiskt än att ta hand om sin hy. Jag älskar att börja och sluta varje dag med att ta hand om min hy. Jag använder mig av Dermalogicas produkter och har gjort det sedan i vintras men har inte riktigt förstått hur jag ska använda krämerna. Så de har inte fått sin fulla effekt på mig. Nu har jag dock gjort en STOR beställning på massa nytt som Pernilla tipsat mig om, är så peppad på att prova. Sedan har hon gjort en guide till mig exakt hur jag ska använda alla produkter. Treat and Teach jobbar även endast med Dermalogica produkter, vilket jag älskar.

Idag fick jag testa på en ny behandling med Dermalogica som heter "Ion Active". Det är en djupgående specialbehandling som hjälper en med specifika hudproblem. Huden blir redan efter första besöket mjukare, slätare och genomfuktad. Min hy känns SÅ bra just nu. Det är som en sten lättat ifrån mitt hjärta.

Ett långt inlägg... Men kände att det behövdes. Att ta hand om sin hy tycker jag är så otroligt viktigt. Sedan vet jag att många av er frågar vem jag går till när jag går på ansiktsbehandlingar. And now you know =) Ni kan läsa mer om Treat and teach här.

Gillar

Kommentarer

Maawl
Maawl,
Låter så sjukt mysigt, blev riktigt sugen på att unna mig en ansiktsbehandling nu.. 😆
nouw.com/maawl
Rakeleb
Rakeleb,
Åh ja eller hur, kan du inte göra ett inlägg om dina bästa tips för fin hy?
nouw.com/rakeleb
rebecca,
måste testa dermologicas produkter, alla säger att de är fantastiska!
spaceherosuits.webblogg.se