Vår lägenhet är såld!!!


Detta kanske är det mest otippade inlägget jag skrivit detta år - att efter allt slit nu sälja sin lägenhet. Många tycker vi är helt galna och jag förstår er. Om ni fortsätter läsa kan jag berätta varför vi sålt...Både jag & Max älskar att renovera. Vi har kommit på att det är ett stort intresse hos oss båda och så fort denna lägenhet var klar så blev vi lite rastlösa. Jahopp, nudå? Däremot så hade varit väldigt tydlig mot Max att "jag vill inte sälja före sommaren 2021".Jag har varit rädd över att vårt förhållande endast ska vara fyllt med projekt. Så att vi glömmer bort vår kärleksrelation i det hela. När vi renoverade denna lägenhet så mådde varken jag eller Max speciellt bra. En stor anledning till det var för "mellanperioden". Vi bodde i våra vänners källare, jag hade 3 resor inbokade och allt var kaos.Och mitt i allt detta så drabbades vårt land av en pandemi. Vilket gjorde att renoveringen tog betydligt längre tid än väntat. Vi båda fick Corona & bygget stannade upp i 3 veckor. Sedan efter det hade vi bara 1 byggare som höll på själv i lägenheten. När det egentligen skulle varit 4 pers.Med det sagt lärde vi oss mycket om renovering men också om vårt förhållande under tidigare renovering. Vid denna flytt kommer vi anlita en flyttfirma som också kan magasinera våra möbler under tiden vår kommande lägenhet renoveras. Sedan givetvis skaffa ett stabilt boende under tiden vi renoverar. Vid denna flytt har vi också längre tid tills vi flyttar. Sist var det typ 1 månad och nu har vid lite mer än 2 månader. Haha, alltid något...Även om vi inte bott här så länge så har vi faktiskt njutit väldigt mycket senaste tiden. Vi, eller speciellt jag, älskar denna lägenhet. Den blev precis så vi hade tänkt oss och det har känts som att denna lägenhet är ens bebis typ. Som man slitit för att skapa.

Men...... Vi har hittat ett annat projekt vi eventuellt vill investera i. Och efter mycket diskussioner kom vi fram till att det är NU vi kan göra detta. Det är nu vi kan vara lite galna och chansa. Om ett par år kommer vi vilja skaffa familj och då kommer inte detta vara något som vi orkar hålla på med.

Jag har ju blivit tillsammans med en kille som är en äventyrare. Han är orädd och det är det jag älskar med honom. För jag är en ganska rädd person och jag gillar att han får mig att "släppa mina spärrar". Så - vi får se vart vi tar oss denna gång. Men hoppas ni inte tröttnat på mina renoveringsvloggar, för nu verkar det blir en till serie ;)Så för att sammanfatta det hela var faktiskt denna försäljning väldigt spontan. I grund & botten handlar försäljningen om att vi tycker "projekt" är väldigt roligt och att renovera verkar ju vara vår grej.

Ni kan tycka vi är hur galna som helst - men det är vårt liv & våra val! Kram på er.


Gillar

Kommentarer

Rebecca
,

Oj vad chockerande men gud va kul och låter såååå härligt! Som du skriver, ta chansen NU! Gud så kul, grattis kanske man säger då?! 😃 Spännande o se kommande äventyr och projekt! Sommarstugan verkar ju iaf vara de närmsta 😍

elinskoglund
elinskoglund ,
Tack! Ja, mycket som händer nu. Sommarstugan klar tills vintern ungefär 😊
nouw.com/elinskoglund
simplyalice
simplyalice,

Grattis! Vad spännande!

nouw.com/simplyalice
emelivet
emelivet,

Jag förstår absolut samtidigt som jag önskar att det varit jag som köpt den 😅🤍trevlig helg

nouw.com/emelivet
elinskoglund
elinskoglund ,
Haha, gullig 😃 Tack!
nouw.com/elinskoglund
agnesvera
agnesvera,

Grattis! Så kul! Och vilken dröm lägenhet ni skapat <3

nouw.com/agnesvera
elinskoglund
elinskoglund ,
Andreas
,

Bra att ni hittar på saker att göra.. det är kul att ni båda gillar det.... bara en sak... pandemi drabbades hela världen inte bara Sverige...🙃

elinskoglund
elinskoglund ,
Haha, ja det är ja fullt medveten om 😊
nouw.com/elinskoglund
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Så spännande med ett nytt projekt för er!! Grattis
nouw.com/majanilssonlundstrom
elinskoglund
elinskoglund ,
HandlaSmart
HandlaSmart,

Grattis till försäljningen!

nouw.com/handlasmart
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack tack! 😊
nouw.com/elinskoglund
evelinaglad
evelinaglad,

Ooofffpp. Så extremt fint!😍

nouw.com/evelinaglad
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack snälla 😊
nouw.com/elinskoglund
MagdaHamilton
MagdaHamilton,

Älskar dina bilder 😍

nouw.com/magdahamilton
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack! 😊 Dock mäklarbilder detta.
nouw.com/elinskoglund
Johannajuliah
Johannajuliah,

Grattis till försäljningen! Så fin lägenhet, längtar tills vi får ta del av ert nästa projekt! 😃


nouw.com/johannajuliah