utvilad

2 ifrån i fredags på Jossan, ser ni hur mysigt vi hade det? Älskar kvällar som den.

Sitter vid mitt skrivbord nu med tända ljus runtomkring mig och en het kopp kaffe. Igår fick jag ett ryck och städade allt som går att städa i mitt rum. Dvs alla förvaringsställen (som man verkligen lämnar till sist...), sedan när jag slängt all skit åkte jag till återvinningen vid 8 på kvällen och blev av med det. Nu känns mitt rum så mycket mer "rent" och jag kan sitta här i lugn och ro utan att bli stressad av att det är stökigt. Igår kom i alla fall Sarah och Carro över på kvällen och vi hade en riktig myskväll med film och godis.

Sov 12 timmar inatt så jag är riktigt utvilad nu och vill sitta här vid mitt skrivbord, i mitt rena rum i ett par timmar för att blogga och finna inspiration. Jag har verkligen flängt runt det senaste och då kommer alltid bloggen åt sidan. Tyvärr! Men nu så, vill ni läsa om något speciellt? Kommentera! Puss puss.

Gillar

Kommentarer

rebecca_hp
,
Skulle gärna läsa typ lite tips på hur man klarar sig igenom studentdagen, do's and don'ts så man inte mår dåligt ahaha Dina tankar om olika saker i livet är alltid kul att läsa! Lite kloka ord
d124max
d124max,
gå gärna in å kommentera å skriv å dela gärna med er av era tankar å å sikter å funderingar
nouw.com/d124max