Urban Deli, känns som hemma

Här kommer lite fler bilder ifrån middagen i måndags som höll till i matstudion på Urban Deli. Vill ni läsa mer om hur man får chans att hyra den så klickar ni er hit. När jag är på Urban Deli känner jag mig verkligen hemma. Stämningen här är så soft och bara grejen att man kan ha en middag i ett eget stort rum, med Douglas som stjärnkock, säger en hel del.

Här satt jag och alla internationella toppbloggare och åt chark. Tycker det är så roligt att få träffa nya människor, med samma intressen som en själv.

Hallå hur snygga? @gertrudes och @pdotter. Förresten, jag skulle flyttat in hos Klara idag i Stockholm men hon har åkt på influensan. Så jag ska inta Ellinor och Philips soffa inatt!

Livets cocktails.

Snyggen @joannafingal

Två av Finlands största bloggare. Sara Tickle och Marianna. Så härliga tjejer!

@Blogbysandra, @MariaKragmann, @FrejaWewer och @Tinamarias bloggar på Nouw. Kan vara Danmarks snyggaste kvinnor! Känns stort att alla bloggar på Nouw.

Vi delade ut goodiebags till alla. Bild på den kommer senare...

Bea och @joannafingal. Det är Bea som styrt upp alla dessa dagar. Eloge till dig! Allt har verkligen vart tipp topp.

Kasia och Karolina, två stora profiler ifrån Polen.

Här har ni snyggaste @moamattsson

Dessa kockar!

​Efter en helt magisk 4 rätters så avrundade vi måndagen och vi alla gick ner en trappa till våra hotellrum. Tur det, för de följande dagarna blev hektiska (och SÅ roliga!!!). Återigen, tack Urban Deli för allt. 

Gillar

Kommentarer

Hellofebruary
Hellofebruary,
Härligt ♡♡
nouw.com/hellofebruary