Uppdatering om min wow-helg!

4 rätt så blandade bilder ifrån denna Way Out West helg... Har mycket fina bilder på min kamera men den är hemma hos Emelie, tänkte åka och hämta den senare idag. Men ville bara kika in och säga hej då jag inte haft tid att uppdatera i helgen.

I fredags på dagsfesten råkade en kille dra en glasbit genom mitt ben så ni kan ju tänka er hur mitt ben såg ut. Blod överallt och fick åka in till sjukhuset direkt för att sy 4 stygn. Såret var väldigt djupt så det var extremt obehagligt att se... Som tur var fick jag hjälp direkt och därmed bedövning. Tyvärr förstörde detta min helg lite då jag vart nojig att någon ska gå in i mitt ben samt att det gör ont. Men, många stunder har vart fantastiska!

Vart på events, dagsfester, starclub på backstage & vart på way out west lite. Vädret har vart katastrof så det var inte super kul att gå runt där i leran igår, då jag hatar smuts haha... Kul att se Sia igår dock! Nu ska jag städa undan här hemma och sedan försöka ta mig ut i solen. Kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härlig blogg 😊
nouw.com/nettan
claratime
claratime,
vad läskigt! kram <3
nouw.com/claratime
Emiliasäventyr
Emiliasäventyr,
Älskar bloggen!
nouw.com/emiliasäventyr
jenniifersplace
jenniifersplace,
Nej stackarn... hoppas benet repar sig snabbt!
nouw.com/jenniifersplace
Jag som bor i Gbg missade totalt att det var Wow nu i helgen. Lyckat, hehe. Synd att vädret sög dock och att du blev skadad 😟
jessiesvardag.com/
Alicia
,
Var ifrån kommer tröjan på bilden nere i det vänstra hörnet?
elinskoglund
elinskoglund ,