update från Tulum

Hej älskade ni! Det var varit tyst från mig under denna resa. Men har fokuserat på att komma ner i varv och bara njuta med mina vänner. Men nu lyckades jag få tag på en adapter till min dator så jag kan uppdatera er. Vi har det SÅ fruktansvärt underbart. Sol, bad, tacos och Mezcal Margarita hela dagarna. Jag ska göra en lång Tulum Guide till er så fort jag kommer hem. Har massa smarriga tips att ge till er.

Det jag kan säga än så länge är att jag rekommenderar Tulum till er alla. Det är något speciellt med detta ställe, jag får sådan härlig avslappnad vibe i kroppen här. Sedan är maten ifrån en annan planet - så god! Idag har det regnat typ hela dagen så vi ligger inne på rummet och chillar. Vi har checkat in på ett lyxigt hotell sista dagarna då vi bodde på ett väldigt spartanskt första dagarna. Så vi NJUTER av lyxen kan jag säga er!

Det enda som saknas här är Selma. Oj vad jag saknar henne. Ser framemot att komma hem på söndag och få pussa ihjäl henne. Saknar dock inte gråa Sverige. Jag lever för livet här borta... Manana manana.

Underbar klänning från HM.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow vad underbart!!! SKa själv dit om bara en månad (ihhhh!). Så längtar verkligen enormt efter den där guiden =) kram
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229