Trying to be positive

Cosy sweater from Twist & Tango

Idag vaknade för första gången på länge och kände att jag var tvungen att snooza. Jag kom inte upp. När jag sedan vaknade igen bestämde jag mig för att göra detta till en bra dag och att hösten inte ska få dra ner mig i något dåligt humör. Känt mig låg sedan i lördags men nu orkar jag inte längre. Så jag gick upp, tog en varm dusch, sjöng med till härliga låtar, gjorde mig fin och åt frukost samtidigt som jag småpratade med mina föräldrar. Känner mig redan nu lite mer positiv och peppad. Jag vet att man inte kan styra över sitt humör, men man kan försöka göra det bästa av situationen.

Nu sitter jag på jobbet och har så sjukt (!) mycket att göra. Det älskar jag. Ska bland annat skriva intervjufrågor till denna veckas Fredagsprofil till Nouw. Jag ska vara ansvarig för den delen av magasinet vilket jag tycker känns väldigt roligt - har velat intervjua spännande personer länge. Kram!

I was really tired this morning but I decided to make this a good day. I took a hot shower, did a nice makeup and ate a good breakfast. I already feel more positive. Now I'm at work and have so much to do. See you later xx.

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
emma,
http://www.onlinesmink.nu

http://www.onlinemakeup.info

http://www.makeupsweden.nu
www.onlinesmink.nu
Erika,
Vad roligt! Lycka till 😊
eriikasworld.blogspot.se/
systrarnaNs
systrarnaNs,
Älskar tröjan och vilket roligt uppdrag, avis!
nouw.com/systrarnans