TRYING

Det är så mycket jag vill skriva till er, men allt är relaterat till jobb och det är inget man ska dela med sig av på bloggen... Sedan känner jag själv att jag får skala av helt när det gäller att endast blogg om jobb här också, haha, så ointressant det kan bli. Men ens blogg är väldigt baserad på sitt liv och just nu har jag inget, inget annat än ett jobb-liv. Min sommar blev inte som jag tänkt mig och det blev betydligt mer jobb än sagt, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta för att jag får vara bland fina vänner på jobbet, jag tjänar pengar till min resa - men samtidigt tär det otroligt mycket att jobba som jag/vi gör. Det är ett säsongsjobb men vi är underbemannade också och får slita. 

Jag försöker genom att ta ett morgondopp. Samla krafter. Njuta av varje sekund under mina två lediga dagar och ja, försöker att klara av det. Men det blir hårt! Längtar tills sommarens slut väldigt mycket. Tråkigt nog. Men saknar mitt jobb på Nattstad, som jag går tillbaks till nu på hösten och sedan saknar jag alla vänner samt pojkvän. Samtidigt vill jag vara kvar på landet, haha. Jobbigt nu.

Men men. Nu får det vara nog med jobb-snack. Ska ta på mig och sedan knalla ner till jobbet, puss på er! Ps, glöm inte att delta i way out west tävlingen i inlägget under. Vill bara säga att det är vanliga biljetter, hade skrivit fel och sagt vip-biljetter... Men LYCKA till!

Gillar

Kommentarer