Torsdag & update om livet

Godmorgon på er, mår ni bra? Igår så kom köparna av vår lägenhet över hit för att mäta lite. Slutade med att vi satt och drack vin tillsammans hela kvällen. Låter nog konstigt för många men det var så trevligt.

Jag och Max var och tittade på en lägenhet igår som vi la ett bud på, men givetvis kom någon & la ett högre bud och vi tyckte in att den var värd mer. Har insett att det nog kommer ta ett tag att hitta lägenheten denna gång. Men vi har sagt att vi inte ska ta första bästa utan verkligen vänta in den rätta. Vi söker en sekelskiftslägenhet som är runt 80-100 kvm. Vi vill givetvis renovera den så vi vill ha någon som är för fixad. Nåväl, något jag lärt mig inom bostadsmarknaden är att om det är rätt så är det lätt.

Idag ska jag jobba hemifrån och sedan lämna ifrån mig Selma till min syster. Hon ska ta med henne till Göteborg och vara där i 1,5h vecka. Kommer sakna ihjäl mig men det är viktigt för mig & Selma att vara ifrån varandra ibland. Hon och jag sitter ju ihop och nu när man inte reser så blir det ju att vi alltid är med varandra. Min separationsångest från henne blir typ inte hälsosam, haha. Så det är nyttigt att vi är ifrån varandra ibland, om det makes sense.

Så att hon får åka till mina föräldrar och få hundra procent gos av dem i ett par dagar, kommer bara bli bra. Sedan åker jag ner till Göteborg om 10 dagar och är där ett par dagar tills jag åker tillbaks med Selma till Stockholm.

Nu ska jag ta tag i mailkorgen och förbereda ett samarbete med Poppy Posters till i eftermiddag. Kram på er!


Världens bästa vovve<3


Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Såå söt🤍

nouw.com/emelivet
Johannagrahn
Johannagrahn,

Lilla Selma 🤎🤎

nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå söt <3
nouw.com/linnealiebig
juliadoessfitness
juliadoessfitness,
amaliev
amaliev,

Jeg har det veldig bra! Åh, kjipt å høre at det kom et bud over, men som du sier, man vil ha den riktige boligen, så da må man bare vente og håpe at den riktige dukker opp snart! Lykke til med boligjakt! <3

nouw.com/amaliev
Emilia111
Emilia111,

Så söt😍💕

nouw.com/emilia111