Todays look

Innehåller affiliate-länkar

Coat from Gant here / Pants from Massimo Dutti / Shoes from skopunkten here / necklace from Jane Koenig here / sweater from Zara and bag from Mulberry.

Dagens look fick idag bli väldigt grå, men jag gillar det. Bara man matchar med olika nyanser så att allt inte smälter isamman! Håret är slarvigt uppsatt i en toffs och kylan ute gör att man knappt vill vistas utomhus. Idag har jag även på mig mitt nya halsband ifrån Jane Koenig, det är ifrån deras nya kollektion med stjärntecken. Eftersom jag älskar horoskop osv så passade detta mig helt perfekt. Länk till halsbandet hittat ni i beskrivningen!

I helgen köpte jag även ett par nya skor som jag MÅSTE tipsa er om. Jag har letat som en galning efter dom perfekta vardagsklackarna, provat skor för flera flera tusen kronor då jag ville ha ett par i kvalité men inga har passat mig bra. Nästan så att jag gav upp.... Till jag på Emporia i helgen gick in på skopunkten och hittade dessa för 299 kr, dom sitter som en smäck, är jätte sköna och kostade bara 299 kr. Lägeseden jag köpte ett sådant kap! Dags att packa ihop och åka hem, vart en lång dag. Kramar!

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Så snyggt och skorna är super snygga, kram
nouw.com/ellendelin
clarasandberg
clarasandberg,
ISA,
din stil är så jäkla goals <3
isabyl.devote.se
Nicole,
Heej! 😊 Vill du överraska någon du tycker om nära till första advent? Kanske klä upp dig extra för en vän eller en älskling, de går att fixa! Jag har en tävling just nu där man kan vinna dessa vinster! http://www.mondoblog.se/nicole/2015/11/23/tavling-2/ Var gärna med och tävla 😊 Om inte, ha de så gott! 😊
www.mondoblog.se/nicole/
amandamaria
amandamaria,
älskar din stil Elin! du är så grym.
nouw.com/amandamaria
Belovely
Belovely,
Nydelig antrekk og fint smykke!
nouw.com/belovely
joannafingal
joannafingal,
moahakansdotter
moahakansdotter,
Snyggt! Den stickade tröjan ser riktigt mysig ut 😊
nouw.com/moahakansdotter
minnaemilias
minnaemilias,
Fredrikapersson
Fredrikapersson,