tisdag, hel telefon & stressfri

Happy me, äntligen har jag en hel och ren iphoneskräm. Fixade den hos PhoneIX, lämnade in den och 30 minuter senare var den klar. Det känns verkligen som en ny telefon... I love it! Det är verkligen en djungel det där med att lämna in telefonen när den är sönder men kan verkligen rekommendera er att gå dit. Det är 12 månaders garanti (om touchen skulle sluta fungera el. liknande) tillskillnad ifrån andra som har 3 månader. Det kostar lite mer men det gör det väl alltid om man vill ha kvalité.

Hej på er! Sitter på kontoret och jobbar ikapp. Äntligen börjar jag återhämta mig efter helgen. Det var minst sagt stressigt, dåligt med mat & troligtvis därför min kropp tillslut sa nej och la av. Men som tur är lär man sig av sina misstag. Igår låg jag bara hemma och vilade, kollade film och myste. Har bestämt mig för att december nu ska bli en härlig månad med lite mindre stress och mer skratt. Fokus välmående! Vi hörs senare med en uppdatering om Social Media Party & Nouw-rummet. Kramar!

Gillar

Kommentarer

fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Ja visst blir man lycklig av hela telefoner! 😃
nouw.com/fanniesalomonsson
vestvikkine
vestvikkine,
Alltid deilig å få ny skjerm! Ha en fin tirsdag ♥︎
nouw.com/vestvikkine
Johannii
Johannii,
Snygga naglar! 😃
nouw.com/johannii
Aliceq
,
Är du och Herman fortfarande tsm?
Aliceq
,
Harald
hedvigs
hedvigs,
supersnygga naglar!
nouw.com/hedvigs
Maliness
Maliness,
Det är så läskigt det där när kroppen lägger av, hände för mig med och har hänt flera gånger. Man bara trillar ihop och oftast är det efter en stressvecka, med dålig mat och sömn och blandat med alkohol men alkoholen är inte den största boven som folk runt omkring tror utan det är stressen och att man glömmer att äta.
Skönt att det gick bra iallefall, du är sjukt duktig och inspirerande! Kram
nouw.com/maliness
izabellalarsson
izabellalarsson,
Var kommer ditt nagellack ifrån och vad heter färgen? Så snyggt!
nouw.com/izabellalarsson