tips till ditt hår

Jag brukar ofta få frågor hur jag håller mitt hår så lent & välvårdat. Svaret: Jag använder mig av bra hårvårdsprodukter. På senaste har jag använt mig mycket av märket "Waterclouds".

Jag tänkte nu tipsa er om Relieve som är en hårvårdsserie från Waterclouds som utvecklats för att förebygga och lindra hår och hårbottenproblem. Jag brukar stöta på sådana problem när mitt hår är torrt efter sommaren (mycket saltvattenbad) och efter att jag använt mycket stylingprodukter till håret. Dessa produkter är perfekta för dig som vill ha ett mjukare och friskt hår! 

Climbazol active schampoo (den gula) är ett schampo för alla hårtyper och hårbottenproblem. Ett fuktgivande schampo som avlägsnar mjäll och hjälper mot torr hårbotten. Den gröna använder du när du har milda problem. Oil cure hairmask är en effektivt fuktgivande och utredande hårmask som minskar mjällbildning, klåda och rodnad. Håret blir frisk och återfuktat på djupet.

Dessa ska jag använda om jag får problem med mitt hår. Det känns tryggt att kunna ha de i mitt badrumsskåp. Finns att köpa på diverse olika hårsalonger för 150 kr/st. 

Gillar

Kommentarer