Tillbaka blickar 2015 del 2

augusti

I augusti var det dags för en av sommarens höjdpunkter, Way Out West! Jag var där på jobb kombinerat med nöje och hängde med mina bästa bloggkollegor. Vilken jäkla helg vi hade tjejer! På riktigt: Musik, härliga vänner & en massa skratt - inget kan gå fel då.

Sedan åkte jag och Gertrude spontant till Stockholm Fashion Week. Första gången för oss båda och vi hade verkligen en magisk vecka. Vi gick på nästan alla visningar, fotade massor och var fyllda utav positiv energi. Åh, saknar den helgen!

september

September inleddes med kräftskiva tillsammans med bloggänget och avslutades med dansfest på Lounge. Alltså vi snackar dans på borden och håret uppsatt i toffs för vi blev så svettiga. Världens jävla kväll! Det sa verkligen klick mellan oss alla och jag är så glad att jag lärt känna er. Jag började även jobba med denna lilla pingla som sedan blev en av mina närmsta vänner. I början av september startade jag även med min PT Miranda som hjälpte mig att komma igång med träningen. 5 dagar i veckan stod på schemat och lyckades jag hålla det? Yesbox! Tills för två veckor sedan.

Håret kapades och jag köpte mina drömskor som jag fortfarande är upp till öronen förälskad i.

oktober

I oktober var jag i Stockholm under en långhelg, styrde upp en bloppis som blev succé & köpte min drömväska! Oktober var det också fullrulle men sommarvärmen höll i sig även här.

Vi hade möhippa för Amanda som gifter sig i februari. En fantastisk dag & det var så roligt att få spendera denna dag med henne.

november

I november åkte jag spontant till Berlin en weekend med Harald, wow dit vill jag tillbaks. Nouw åkte även till Stockholm för att vi skulle gå på Novemberlights. Bodde på Scandic Stockholm, åt middag på Nosh & Chow och umgicks dygnet runt! Hemma i Göteborg fick jag ett nyrenoverat rum och en ny säng ifrån Inred.se som jag ÄLSKAR. Det bästa med den är att den bara blir skönare och skönare varje natt.

december

Och så var det december. Åkte till Stockholm igen, har vart där 1 gång i månaden hela hösten, ganska bra jobbat ju? Social Media Party och Gala denna gång. Hela november och december har vart kaos för mig då jag stressat upp mig för allt. Tillslut sa min kropp ifrån, fick åka till sjukhuset efter att jag svimmat, blött nästblod i princip varje dag och NU har jag fattat grejen. Ibland behöver man några snytingar för att förstå sin gräns. Jag vill inte gå in i väggen när jag blir äldre och jag hade säkert kunna köra på i detta tempo i ett par år - men tillslut kraschar man.

Alltså vilket år. Mitt golden year. Jag blickar framåt mot 2016 med öppna armar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Härligt år 😊
nouw.com/carroat