Tillbaka blickar 2015 del 1

januari

Mitt 2015 började med en nyårskyss av denna prins. Firade nyår hemma hos Nils där han bjöd på middag och sedan blev det fest. En väldigt trevlig middag men festen blev inte riktigt som tänkt. Det var även mycket tankar som gick till Jonathan, och mycket tårar. Det var fint <3 Sedan började snön falla och jag fyllde år. Dagarna efter skulle jag ta flyget till Asien, för att spendera till 10 veckor där.

februari

Har nog aldrig vart så ångestfylld i hela mitt liv som jag var när jag stod där. Rädd & vilsen. Dom första två veckorna var riktigt jobbiga i Asien men sedan släppte min ångest och sedan började den bästa resan jag gjort i hela mitt liv.

Vi åkte till Koh Tao och där lekte livet. Träffa Jossan, drack öl till solnedgången, tog dykcert, badade hela tiden för att det var så varmt och helst av allt ville vi nog inte åka därifrån.

mars

Tillslut tog vi oss till Bangkok och sedan Kambodja. Vi blev kära i en ö där det enda vi gjorde var att sola, bada, njuta av livet & skratta tills vi grät. Vi hade världens skrattvecka där. Jag var lycklig in i varenda cell i min kropp. Det kanske ni ser på bilden hihi.

april

Resan fortsatte till mitten av april. I slutet var vi på Bali och Gili Trawangan. Mötte upp vänner, fick nya vänner & herregud vad roligt vi hade det.

Kom hem och var brun som en liten pepparkaka. Sedan firade jag valborg i Lund för första gången och jädrar vilken galen helg. 4-dagars fest, störtsköna människor och ingen sömn. Levde på euforin i luften!

maj

Sedan gick Nouw på summerburst och även där hade jag en av de bättre helgerna i mitt liv. Hängde med bästa Gertat och sov i princip ingenting hahah... Resten av maj var sedan fyllt utav roliga sommarkvällar i Göteborg.

juni

I början av juni åkte jag och min familj bort en weekend till fanatiska Pisa för att fira pappa som fyllde 50 år. Jag blev tokförälskad i Pisa och vill verkligen åka tillbaka dit snart. Det enda vi gjorde var att upptäcka staden, dricka vin och äta Italiensk mat. Den resan var som i en romantisk film.

Väl hemma igen var det sommarvärme, dagsfester och många solnedgångskvällar på Bar Himmel. Fantastiska liv!

Jag packade sedan om väskan och följde med Haralds familj till Nerja i Spanien. En veckas sol, bad och strosande i den fina staden.

juli

Sedan flyttade jag till landet för en månads jobb. Intensivt men även roligt! I slutet av sommaren hade mina föräldrar världens roligaste 50 års fest. Dom hyrde en stor segelbåt som vi åkte med under dagen och på kvällen var det fest underdäck. Liveband, jag dansade på borden & alla var sådär partyglada som man bara är på 50 års fest.

Gillar

Kommentarer

jonnaLS
jonnaLS,
Så fantastiska bilder!
nouw.com/jonnals
Anna,
Vad använder du för program när du stoppar ihop två bilder sådär?
annaskar.com
Vera
,
Hej, har lite asiensfrågor. Hade du med någon kamera? har du någon packlista att dela med dig av? fin blogg