The most beautiful place, Kayumanis

Imorse tog vi båten ifrån Gili Trawangan för att åka till vår nästa destination, Ubud. Vi ska spendera två dagar här och på ett utav världens finaste hotell, Kayumanis Private Villa & Spa. När vi kom hit så möttes vi utav världens trevligaste personal, fick en blombukett och vår butler som finns tillgänglig för oss alla timmar på dygnet (!) visade oss runt på hotellet. Det går inte ens att beskriva detta ställe med ord. Vi bor mitt i regnskogen och bland den finaste naturen ni kan tänka er. Detta är Bali för mig. Sedan fick vi se vår egna villa och jag tappade hakan. Ja, bilderna talar för sig själva men helt ärligt så går det inte att fota hur fint detta är. Vill åka hit på bröllopsresa, hehe, ja och det är massa här som är här på bröllopsresa så personalen verkar tro att vi är ett par jag och Jossan haha!

Sedan blev vi serverade afternoontea och efter det gick vi ut och fotade lite. Ni får se mer bilder imorgon. När det blev mörkt så tappade vi upp ett bad. Vi har utomhusbadkar och det var så romantiskt. Vi satt och schamponerade varandras hår samtidigt som det spelades musik. Jag är fylld utav harmoni helt klart.

Sedan gick vi till hotellets restaurang och utsikten där är regnskog och det var så fantastiskt. Det enda som hördes var ljudet utav floden nedanför oss. Vi serverades sedan en 4-rätters meny och det var så otroligt otroligt gott. ÅH! Hörni jag ger upp. Kan inte beskriva hur underbart bra jag mår just nu. Det bara går inte och jag tänker inte ens förklara. Nu ska vi krypa ner i våra duntäcken, sätta på en film och somna som prinsessor. LOVE! Imorgon ska vi bli plåtade av en professionell fotograf också. Livet känns för bra för att vara sant. Tack!

Gillar

Kommentarer

johannahogel
johannahogel,
ÅH vad vackra bilder!!
nouw.com/johannahogel
MissSophie
MissSophie,
Jättefina bilder 👌
nouw.com/misssophie
JockeBlomgren
Pdersten
Pdersten,
Sjukt fina bilder 👍
nouw.com/pdersten