the light

Ljuset idag var alldeles alldeles magiskt.

Något Norefjäll verkligen bjuder på är härligt väder. Idag möttes vi av strålande sol igen och ingen direkt blåst, otroligt härligt! Vi åkte i kanske tre timmar innan lunch och sedan stannade jag hemma när de andra stack tillbaks till backen. Satte mig med mailen och hade telefonmöte i 1 h. Sedan ringde pappa ner mig till hotellets afterski och det behövde jag verkligen! Idag mår jag faktiskt inte så bra om jag ska prata klarspråk. Hela jag är tyngd och ångesten är här på besök igen... Är inne i en period där mitt humör vänder väldigt snabbt. I fredags så var jag på toppen och nu har jag ingen energi alls. Jag vet innerst inne att ångesten jag känner inte för alltid kommer att stanna men när den är här på besök så känns det som att känslan aldrig kommer att lämna mig.

Det jobbigaste för mig just nu är att ångesten kommer alldeles för ofta och alldeles för oprovocerat. Hinner aldrig återhämta mig 100 % innan den kommer igen. Jobbigt att inte kunna njuta helt av semestern men imorgon hoppas jag på att vara fylld med lite mer timmars sömn och positiv energi. Det är väldigt skönt för mig att skriva av mig i alla fall, det värsta som finns när man har ångest är att stänga det inom sig. Så är alltid noggrann med att berätta för min omgivning (nu min familj) om jag känner mig nedtyngd, så dem är förstående och peppande! <3

Puss på er & tack för att ni alltid finns här. Ni ska bara veta hur mycket alla era kommentarer och stöd betyder för mig! I love you.

Gillar

Kommentarer

linneaforslund
linneaforslund,
Vilka härliga bilder! 😃
nouw.com/linneaforslund
klaralindblad
klaralindblad,
Ser så himla härligt ut! 😊
nouw.com/klaralindblad
LivLisas
LivLisas,
Vad roligt! Bilderna är jättefina!
nouw.com/livlisas
ISA,
uppskattar alla dina inlägg så mycket, du verkar så himla härlig och ärlig <3
isabyl.devote.se
fannyarvidsson
fannyarvidsson,
så himla fina bilder!
nouw.com/fannyarvidsson
linneafreskgard
linneafreskgard,
Kämpa på! Vet hur det känns, men det går alltid över!!
nouw.com/linneafreskgard
Olivia
,
Hej Elin! Om jag inte minns helt fel så har du testat på spraytan några gånger. Undra om du kunde berätta lite om det. Hur mycket det kostar, vart du gör det, vilken färg du använder, hur länge det håller osv. Svara så mycket du vet och kan om det.

Älskar din blogg, så härlig att kika in i! Kram på dig 😊
elinskoglund
elinskoglund ,
På stället jag gör det kostar det 250 kr. Tänk på att skrubba dig innan och sedan får du info på det spraytan stället du går till, men brukar vara att man inte ska duscha på 8 h efter. Kramar!
nouw.com/elinskoglund
alicesundeman
alicesundeman,
Vilka fina bilder!!
nouw.com/alicesundeman
naturligtvacker
naturligtvacker,
Hej,
Superhärliga bilder. Som skidentusiast så värmer det i hjärtat att se dina bilder.

Känner igen mig en del i din ångest. Hade en sådan period i höstas. Vet du vad ångesten beror på?
Jag testade sluta med mina p-piller och det hjälpte mig tillbaka till livet. Svängde också snabbt i humör
och det försvann efter några dagars avslut med pillerna. Hade oerhörd ångest till och från innan.

Må Gott.

Kram
nouw.com/naturligtvacker