the last video

Nu har Jay Alvarrez släppt sin sista video. Jag tycker inte denna var den bästa utan den förra, den var grym!

Jag kommer ihåg när jag upptäckte Jay Alvarrez och skrev då ett reportage och tipsade om honom som en grymt inspirerande instagramer. Då hade han 300K och nu 3,1M följare. Det är HELT galet vad han vuxit på bara ett år!

Men tyvärr tycker jag nu att hela den här "Jay & Alexis" grejen känns rätt så fake och har tyckt det länge. De båda känns tillgjorda och rätt mycket som ett pr-trick. Är så trött på de här "klämma på rumpan och jag har den snyggaste tjejen i världen"-grejen som dom kör. Hon känns verkligen som ett objekt i hans filmer och det blir inte bättre av att alla deras filmer bara är signerade i hans namn. Hon borde få minst lika mycket credd för dom ju. Eller vad tycker ni? 

Gillar

Kommentarer

LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
Jag vet verkligen inte.. Förstår att det är hans jobb på ett sätt, han tjänar enormt mycket pengar på det! Och hans videos är ju sjukt häftiga. Hans syfte är väl bara att göra en bra video? Sedan att han använder sin flickvän som ett objekt håller jag med om! Och jag skulle inte vilja ha deras liv för förstår att det verkligen inte ser ut så på riktigt. Jo, men håller med dig samtidigt som jag förstår att han gör allt för att tjäna pengar på det.
nouw.com/linneabenjaminsson
elinskoglund
elinskoglund ,
Självklart är det hans jobb och man kan tjäna pengar på fruktansvärt många sätt. Bara för att tjäna pengar behöver man inte göra det på ett FEL sätt som han gör. För ja, det är fel hur han tjänar pengar tycker jag. Allt är bara så sjukt fake!
nouw.com/elinskoglund
LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
Menade inte att jag förstår att han objektifierar sin flickvän utan att dem målar upp ett perfekt liv för att tjäna pengar. Att han ska visa upp alla att han har "fen snyggaste tjejen" tycker jag är helt fel.
nouw.com/linneabenjaminsson
Hannaolssons
Hannaolssons,
Får jag fråga hur du har fått ditt namn i kursiv stil i toppmenyn? Jättefint! 😊
nouw.com/hannaolssons