That romantic moment

Mina solglasögon kommer ifrån Triwa.

Ifrån att ha legat under två duntäcken, kollat youtube och vart så otroligt nere så ryckte min syster upp mig. Övertalade mig att vi skulle åka ner till havet för att bada. Det blåste väldigt mycket men det var så himla härligt att få bada igen. Fick tillbaks semesterkänslorna.

När jag är på riktigt dåligt humör stänger jag helst in mig på mitt rum, så jag slipper störa någon annan. Är ni likadana? Men egentligen hade inget stort hänt. Men var hos läkaren och tog bort mina stygn och på vägen hem tänkte jag hämta ut paket med kläder inför Fashion Week (hade även beställt så fina kläder till festen imorgon). Det ena paketet med mina skor fanns där men inte det stora paketet med alla kläder. När jag sedan kom hem så var skorna för små och jag bara bröt ihop. Ilandsproblem deluxe, imorse stod jag och skrek åt min garderob för den är så fylld med kläder att jag inte kan stänga några lådor. Så ja, något lär ja ju hitta till imorgon i alla fall...

Men tur att jag har en syster som kan rycka upp en ur sängen när det behövs, haha. Nu tänkte jag börja packa min väska inför Stockholm och sedan sjunka ner i soffan framför en film. Härlig, lugna fredag.

Gillar

Kommentarer

juliaperssonn
juliaperssonn,
Härliga bilder!
nouw.com/juliaperssonn
Zarahs
Zarahs,
Lully
Lully,
så fine bilder!
nouw.com/lully
ffannyolsson
ffannyolsson,
fina bilder!😊
nouw.com/ffannyolsson
josefinedanielsson
josefinedanielsson,
Gud va fint! Superhärliga bilder! 😃
nouw.com/josefinedanielsson
linneafunck
linneafunck,
Åh vad fint, var redigerar du dina bilder? (:
nouw.com/linneafunck
Alexandra,
åh ser så himla härligt ut!!<3
alexellakloang.blogspot.com
LeaOlene
LeaOlene,
Så fina bilder!
nouw.com/leaolene
tildanordgren
tildanordgren,
Vilka härliga bilder!
nouw.com/tildanordgren