That blazer...

Lite bilder ifrån gårdagens Hunkydorys visning av deras Fall Winter 2016 kollektion. Den sammetskavajen kombinerat med en oversized skjorta under känns verkligen 100 procent rätt. Den står redan uppskriven på höstens önskelista!

Godmorgon! Jag startade morgonen med en två timmars lång ansiktsbehandling. Min hy har ju verkligen flippat lite så kände att jag skulle unna mig det. Varför gör man inte det oftare? Man går till frisören och tar hand om sitt hår varannan månad men unnar sig aldrig något för hyn, som är så otroligt viktigt egentligen. Detta ska jag börja göra i alla fall 2-3 gånger om året. Att känna sig fräsch i huden kan verkligen stärka ens självförtroende!

Nu ska jag hälla upp en till kopp kaffe för att komma igång och sedan ha ett spännande telefonmöte. Vi hörs senare med ett lite djupare inlägg som kommer handla om ångest. Puss på er!

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Fina bilder 😄
nouw.com/pdersten
alicenetinder
alicenetinder,
mcbara
mcbara,
Josefinaester
Josefinaester,
Skitsnygg blazer verkligen! Är väldigt sugen på en vit... Hade varit jätte kul om du vill kika in en liten minut på min blogg där jag precis skrivit om hur detta samhället verkligen skadat mig, en 16-årig tjej med hela livet framför mig. Kram!
nouw.com/josefinaester
f
,
va bleka o magra de ser ut.. skönhetsidealet borde vara som din kropp istället