taverna averna

Idag är jag lite pirrigt glad för att jag hade det så kul igårkväll/natt. Jag och Klara möttes upp vid tredje långgatan - en gata ni måste besöka om ni befinner er i Göteborg. Kan själv inte förstå att jag inte hängt där innan. Vi gick först till Olssons vin för ett glas rött innan middagen. Snackade skit och njöt. Så coolt ställe, New York feeling all over it.

Sedan gick vi till stället bredvid där vi bokat bord, Taverna Averna. Alltså... Magiskt ställe. Snyggt inträtt, blandat med folk, skön stämning och maten var helt okej. Men allt det andra vägde verkligen upp det =) Jag och Klara delade på tre rätter men två fick bara komma med på bild. Buffalomozarella och sedan Italienskt bröd med snökrabba, majonäs, rostad vitlök och krasse. Sedan en flaska vin på det. En riktigt fin kväll.

Sedan stack vi vidare till Sticky för att lyssna på några vänners band som heter Manganas Garden. De är så kul att se hur mycket de utvecklats, de gör grym musik och har nyligen vart i Paris och spelat. De finns på spotify om ni är sugna på att lyssna!

Well, Klara sa att jag borde bättra på att ta bilder till bloggen och det ska jag göra. Nu får det duga med dessa minst sagt tråkiga bilder, men jag gillar själv att läsa inlägg som dessa. Nu ska jag och mamsen till Freeport, ska shoppa på Filippa K, puss!

Gillar

Kommentarer

lisasand
lisasand,
Men mys! Älskar verkligen din header förresten :)
nouw.com/lisasand