ta inte varandra för givet!

Ni som tror ni känner er partner utan och innan bara för ni vart med varandra länge, ni har tyvärr fel. Det finns alltid mer att lära om varandra, varje dag. Ta dig själv som exempel, visst utvecklas du hela tiden? Visst förändras du? Ta inte varandra för givet och sluta aldrig fråga varandra saker, sluta aldrig vara nyfiken på den du lever med.

Men det är så lätt, så lätt att ta varandra för givet efter man vart tillsammans länge. Det är så lätt att sluta prata om varandra - till varandra. Det är så lätt att äta middagen framför TVn, istället för att faktiskt sätta sig vid bordet med tända ljus och koppla bort alla medier. Och bara ha varandra.

Sluta inte undra saker. Sluta inte hamna i situationer där ni bara kan prata fritt och vara intresserade av varandra. Koppla bort det vardagliga snacket om "vem som tar disken", "vad hon eller han sa på jobbet idag", ibland.

För visst finns det inget finare än när personen du älskar verkligen är intresserad av att få reda på mer om dig. Att personen du är kär i sitter där på andra sidan bordet, med glittrande ögon och frågar dig saker för att han vill lära känna dig mer, dag för dag.

Du kan ge mig hur mycket rosor som du vill, men om du inte är intresserad av att få reda på saker om mig. Om du inte är intresserad av hur jag faktiskt fungerar inombords - då betyder dem blommorna ingenting. Och då kommer vårt förhållande aldrig att fungera. Sluta ta varandra för givet, sluta vara LATA och lägg istället energi och kraft på ert förhållande, på riktigt.

Gillar

Kommentarer

tovvsans
tovvsans,
jättebra inlägg!
nouw.com/tovvsans
JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Sjukt bra skrivet och så sant!
nouw.com/jenniferenstrom
Ruzanna
Ruzanna,
Jag håller med verkligen, riktigt bra skrivet! Man kan inte bara försöka i början och tro att det ska fungera av sig självt sen! 😊
nouw.com/ruzanna
welmster
,
Din blogg och dessa fina texter är helt fantastiska!