Ta bort hår med laser

Denna tisdag startade jag hos Jenny, som är ägaren av skönhetskliniken Citylaser här i Göteborg. Bokade en tid hos henne för flera veckor sedan och äntligen var det dags... Gissa vad jag gjorde? Laserbehandling för att ta bort hår! Tycker ni det låter läskigt? Det var det inte kan jag lova er. Varför ska jag ta bort hår då? Jag tycker det tar otroligt mycket tid och kraft att hela tiden att raka sig. Hur jobbigt är det inte när man rakar benen och de redan nästa dag är sticksiga... Vill poängtera att jag endast gör endast detta för bekvämlighetskäl.

En underbart proffsig, pratglad och härlig Jenny!

Nu har jag börjat en behandling som gör att jag om ett par månader aldrig kommer behöva raka mig igen. Jag ska göra ett återbesök var 4:e månad 6 gånger. Detta för att få bort alla hårsäckar då vissa är vilande, alla syns nämligen inte samtidigt. Jenny lasrar bort mitt hår på benen, under armarna och bikinilinjen. Jag trodde detta skulle göra SÅ ont men det var inte så farlig. Det sticker och bränner men så fort hon slutar så går smärtan över. Under armarna där det gjorde ondast körde Jenny på i ca 2 sekunder och sedan vilade. Så jag visste hur länge jag skulle hålla andan i princip haha!

Hårets växtfas när man lasrar.

Det gick mycket snabbare är jag trodde och jag var klar på ca 1 h. Sedan hjälpte hon mig även med att ta bort en leverfläck jag stört mig på så länge, hon brände bort den och det gick på typ 3-5 minuter. Summan av allt, det gjorde lite ont men var mer åt det sköna smärthållet än olidliga. Det kostar en slant men å andra sidan håller det livet ut. Jaa, man väljer helt klart vad man vill lägga sina pengar på men jag tycker detta känns som en livsinvestering. Ni kan se prislistan här.

Nu har ni fått reda på lite om vad jag gjorde imorse. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka bort till kusinerna för släktmiddag. Puss och kram!

​I samarbete med Citylaser

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Åh vad spännande! Jag funderar också på att göra det , skriv gärna gång för gång hur de gått och så. Sparar ihop mina slantar 😊
nouw.com/andreatherese
elinskoglund
elinskoglund ,
Hej! Absolut det ska jag göra! Ja men precis, det är ju trotsallt en livsinvestering =) Kramar!
nouw.com/elinskoglund
Anna S
,
är detta ett samarbete? Är du noga med att skriva ut det? Jag upplever annars som läsare ofta att man känner sig lurad annars..
elinskoglund
elinskoglund ,
Yes det är ett samarbete, men jag samarbetar bara med företag jag verkligen gillar och skulle aldrig ljuga bara för att det är ett samarbete? Jenny är verkligen en ängel och SÅ duktig. 😃
nouw.com/elinskoglund
fisus
fisus,
Hej!
Kika gärna in på min framgångs och motivationsblogg 😊
Ha en fin kväll!!
nouw.com/fisus
f
,
k
JennyGunnarsson
JennyGunnarsson,
Så vill göra detta!! Men får nog bli lite längre fram :/
nouw.com/jennygunnarsson
elinskoglund
elinskoglund ,
Jaa men precis! 😃
nouw.com/elinskoglund
Samarbete
,
Men åh, kan du inte se om du kan fixa en rabattkod till oss läsare? Är supersugen på att göra detta!
elinskoglund
elinskoglund ,
Jo ska se om jag kan locka till mig något 😃
nouw.com/elinskoglund