svarar på frågor om mitt liv

Jag blev taggad av @linneacasandra att göra en såkallad "life tag", så här nedan har jag svarat på ett gäng frågor om mitt liv. Jag taggar @joannafingal, @mlisamuelsson & @theresesvensson att göra detsamma.

Vilket år har varit bäst?
Jag har känt att detta år, 2015, har gett mig så otroligt mycket. Jag har vart bestämt på vart jag vill och har tagit mina första steg, som jag tror kommer vara otroligt värdefulla i framtiden. Jag känner att detta år så händer det äntligen lite grejer.

Vilket år har varit sämst?
Det värsta året i hela mitt liv var utan tvekan 2014, när Erik & Jonathan gick bort. Det känns fortfarande fruktansvärt tungt och jag tänker på dem varje dag. <3

Om världen skulle gå under, vad skulle du göra sista dagen?
Då hade jag legat på en strand på någon ö i ett tropiskt land, tillsammans med mina närmsta vänner och pojkvän. Solat, badat, skrattat och druckit öl hela dagen. Sedan hade vi på kvällen tänt en brasa, pratat om hur fint liv vi levt & kramat om varandra. Uch vad hemskt haha.

Om du fick vara en kändis i två dagar, vem skulle du vara?
Det hade vart spännande att få vara Beyonce för en dag. Tänk er själva att få dansa, sjunga och stå på scen och vara bäst för en dag!

Vad längtar du mest till för 2016?
Att få utvecklas inom mitt jobb & kanske flytta till en annan stad!

Vilket minne skulle du vilja upprepa?
Helt klart när vi kollade på utomhusbio på Gili-öarna under vår Asien resa. Det var så häftigt och mysigt att sitta där under en stjärnklar himmel i tunna kläder och kolla på en kärleksfilm tillsammans med en massa andra ungdomar. Eller när vi var i Ubud och det började regna och vi satt ute på vår terass och drack kaffe och njöt av kyla (22 grader haha).

Om du skulle åka till framtiden, vad skulle du då göra?
Jag skulle åkt till mig själv i 50års åldern, se vart jag kommit i livet & om jag inte hade vart nöjd med det så hade jag när jag åkt tillbaks i tiden styrt upp mitt liv. Ändrat om och gjort rätt.

Vad skulle du vilja hända år 2016?
Att jag fortsätter att utvecklas inom mitt jobb, reser mycket utomlands och får vara harmonisk och lycklig.

Om du vann en miljon vad skulle du göra då?
Shoppat allt dyrt jag velat ha och sedan hade jag använt resten till kontantinsats till lägenhet samt köpt härliga möbler. Åh, vill verkligen vinna =)


Gillar

Kommentarer

LR.blogg,
Hoppas du får en fin måndag!
diarior.for.me
Belliblonkan
Belliblonkan,
goteborgsmamman
goteborgsmamman,
Hej!
Idag kommer det upp en photoshopskola på min blogg om hur du gör dina bilder superfina! Kika gärna in efter lunch 😊
Kram
nouw.com/goteborgsmamman
sandravanessa
sandravanessa,
Galet vad bra du passar i kort hår!
nouw.com/sandravanessa
Carolinegrondahl
Carolinegrondahl,
Älskar verkligen din blogg, så mycket inspiration att ta del av 😊)
nouw.com/carolinegrondahl