Svarar på frågor

Hej Elin! Kommenterade på ett tidigare inlägg (det om mod) om att jag skulle på en dejt och ville bara uppdatera att det gick kanon och vi har träffats två gånger till efteråt! Återigen tack för peppen<3 Nu till en annan sak. Jag har verkligen gått all in och vågat kasta mig ut mycket det senaste och min senaste förändring är att jag bytt stad. Jag bor numera i Gbg och jag känner ingen förutom min syster, hennes kille och deras vänner. Och jag vill verkligen skaffa mig egna. MEN hur tusan ska jag göra det?! Jag är väldigt enkel och öppen som människa, men kan man verkligen gå fram till någon på gymmet typ? Eller några som sitter och fikar? Eller kommer man upplevas som världens konstigaste då haha? Hur som! Vore underbart om du kunde komma med lite tips. Tack på förhand <3

Svar: Jösses vad roligt, grymt jobbat och blir så glad när jag hör detta. För om man inte testar, kan man inte misslyckas. Mitt bästa tips för att skaffa nya vänner är att till exempel att ses på middagar. Be din syster styra ihop en stor middag, där du kan lära känna hennes kompisar. Sedan om du träffat någon ute på krogen/på en middag till exempelvis, fråga hen om ni kan ta en lunch tillsammans i veckan. Man måste våga fråga och jag lovar dig att du kommer märka att det är super lätt! Men försök att hamna i så mycket sociala sammanhang som möjligt.

Hej, för det första vill jag bara säga att du har den bästa(!!) bloggen men märkt nu det senaste att du inte publicerat inlägg lika frekvent och att de inte är lika långa och lika mycket tid bakom... Håller du på att tröttna eller är det bara mycket med jobb osv?

Svar: Tusen tack över att du gillar min blogg och självklart blir jag ledsen när jag hör detta. Jag har fått väldigt mycket klagomål kring att jag uppdaterat dåligt de senaste och ni har helt rätt. Det är som att något gräver i mig hela tiden, för jag vet att bloggen inte är så aktiv. Men jag hinner inte hitta inspiration och pepp, för jag har så mycket annat på gång i mitt huvud. Det känns som att jag glömt hur man skriver ett inlägg. Hur uttrycker man sig i text? Har sådan press på mig själv varje dag som gör att jag inte kan prestera. Men jag lovar, ska samla energi och köra igen. Vill bli lite mer personlig igen i bloggen.

Sjukt häftigt och inspirerande med ditt jobb! Som ny läsare här (har precis hittat hit och TOKGILLAR det! ) - kan du inte berätta lite mer om ditt jobb och hur du hamnade där?

Svar: Tack fina du! Jag började jobba som redaktör på Nouw (tidigare Nattstad) för tre år sedan och då var vi knappt en bloggportal - men vi ville bli det. Så därför anställdes jag för att vara med och styra upp det. Sedan dess har vi blivit Skandinaviens största bloggportal, har flera tunga profiler hos oss och har även lanserats utomlands. Just nu jobbar jag mycket med vår lansering i Polen, som kommer ske i december. Det är rätt så svårt att förklara mitt jobb, för jag gör så mycket olika saker. Men mitt tips och råd till alla som vill jobba inom mediabranschen är att ta för er, visa framfötterna och leverera alltid. Slappa inte utan KÖR hårt!

Gillar

Kommentarer

Erika,
Rakeleb
Rakeleb,
Åh så himla bra inlägg, du är så inspirerande.
nouw.com/rakeleb