svar på frågor

Vad kommer du att rösta på?
Jag kommer att rösta på moderaterna för att de helt klart är det bästa och stadigaste paritet. De är nytänkande och jag tror på ett samhälle där alla kan få komma till sin rätt. Jag var inne på FI ett tag men det var bara för deras tro om jämställdheten. De är för vänster för min del i övrigt. 

Vad är det du jobbar med på nattstad? 
Jag jobbar som bloggredaktör. Jag rekryterar nya bloggare, svarar på mail ang. personer som vill flytta hit sin blogg osv. Jag jobbar med att promota nya bloggare på portalen, ordnar med events för bloggarna och skriver även reportage som veckans blogg. Jag gör lite allt möjligt!

Vad gick du ut med för betyg ungefär?
Vet faktiskt inte exakt men mina flesta betyg var B.

vart slingra du ditt hår någonstans? :)
Senast på en frisörsalong i centrala Göteborg som heter Tempel Lounge.

Vart är klänningen ifrån? Ser ut att vara superfin!!
Den är ifrån Zara. Köptes i julas =)

Hur ofta träffas du och din pojkvän i veckan? Underbar blogg och du är grym!
Nu när vi har distansförhållande ses vi inte så mycket, tyvärr. Han har ju bara bott där i 2-3 veckor så vi har inte kommit in i vardagen helt än. Våra planer är att hälsa på varandra 1 gång i veckan ca. Men vanligtvis ses vi 4 dagar i veckan kanske.

Hej Elin! Tack för en grym blogg!! Jag tänkte bara kolla om du har lite tips på snygga svarta skinnjackor nu till hösten. Vill verkligen införskaffa mig en riktigt snygg skinnjacka och hade blivit jätteglad om du ville tipsa om lite fina! Kraaam
Jag ska ordna ett blogginlägg om det. Kram!

Hej Elin! Fin blogg och hoppas du har det fint med pojken! Men du angående pojkvän, det är så att min kille fyller år snart och jag vet verkligen inte vad jag ska köpa! Vi har vart ihop i 4 månader nu och det jag helst vill göra är att vi ska hitta på något roligt tillsammans, skapa minnen lixom men jag vet inte vad! Tacksam för svar! Du är grymt inspirerande förresten!!
Hej tjejen! Var uppmärksam och se om det är något speciellt han behöver. Annars kan man alltid bo på hotell, gå på spa över dagen (brukar finns rätt så bra deals ibland på Let's Deal), äta middag ihop och kanske kan du bjuda honom på din egna massage. Var påhittig och det handlar inte alltid om att köpa den dyraste prylen. Det handlar om tanken bakom presenten! Kram på dig. 

Gillar

Kommentarer

Mikaela.personen
,
Hej! Jag respekterar absolut det du tänker rösta på! Ett tips att kolla på är folkpartiet om du tycker jämställdhet är viktigt. De är ända partiet i alliansen som jobbar för feminism! Kram