svar på frågor

Hej Elin! Jag tokälskar din blogg och dina grymma texter och nu skulle jag vilja be dig om en liten tjänst. Jag och min kille har precis gjort slut och vi håller just nu båda på att bearbeta allt som hänt och helt enkelt en gång för alla verkligen förstå att det är över. Har du några spontana tips på hur man snabbast går vidare? Hur ska man undvika att få jobbiga bakslag och börja övertänka? Hade varit super gulligt om du kunde skriva några rader om detta, om du har tid. Kram kram
Hej sötnos, tusen tack, vad glad jag blir <3 Ni har gjort slut av en anledning, eller kanske flera, och varje gång du börjar tänka på er tillsammans, tänk det som ett fint minne - men även att det är bättre nu. Ni kanske funkade en gång men nu funkar ni inte ihop längre. Ni har (som det låter) gjort slut innan ni börjat hata varandra. Var glada över det istället. Men nu är det tid för er båda att tänka lite på annat. Prata inte på ett tag och hitta på roliga saker för er själva. Gå ut och festa. Häng med vännerna. Var glad över att det är sommar och kom ihåg att den jobbiga känslan kommer att försvinna. För eller senare. 

Vad andvänder du för "font" till din brödtext? :) <3
Helvetica Neue är textstilen jag använder om det är det du menar :)

Det verkar som du dricker alkohol väldigt mycket, är det så? Du skriver ganska frekvent "sitter på verandan med ett glas vin" , "i solen med en drink" osv. Är det jag som missförstår eller dricker du väldigt ofta?
Du missförstår faktiskt. Jag dricker väldigt sällan men jag kan ta ett glas någon gång då och då, sedan självklart om jag går ut och festar. Men sedan är jag ju en drömmare, så ibland kan jag skriva drömcitat så som "Ska avnjuta ett glas vin ikväll framför solnedgången" i bloggen och ibland blir det att något sådant inte händer. Inte för att jag vill ljuga för er utan mer att planerna ändras. Så jag har inga problem med alkoholen om det är det du menar ;P 

Älskar kjolen, funderar på att beställa hem den i svart. Vad har du för strl?? den sitter väl ovanför höfterna?
Jag har storlek 38 och den är lite stor på mig. Men det fanns inte en mindre storlek på HM i New York. Men den funkar! Den sitter över höfterna ja. Den är ganska normal i storleken =)

Gillar

Kommentarer